Jump to content
Sign in to follow this  
aandre-j

Ebay batterier med god kvalitet?

Recommended Posts

Hei, nå blir batteriet mitt merkbart dårligere for hver uke som går. Vil jo bruke minst mulig penger og da er jo ebay ett alternativ. Men, har jo lest om originale batterier som tar fyr og tenker da hvordan kvaliteten er på disse billig batteriene. Noen som vet om HSABAT er ett trygt valg? Ser noen batterier dem har er 1000mAh mer enn mitt originale men dette er kanskje bare oppspinn? Telefonen er forresten en Cat s60 fra 2016. Takk for innspill

Share this post


Link to post

Batteriteknologi har stått på stedet hvil i mange år. Velg et batteri med samme kapasitet som ditt originale er min anbefaling. Hvem som er mest seriøse på Ebay er alltid en utfordring å finne ut av, så det er egentlig bare å trykke kjøp å håpe på det beste. Har du forsøkt å kontakte produsent direkte for å høre om de selger originale batterier?

Share this post


Link to post

Ikke kjøp 18650 batteri på ebay 99% sikkert det blir stoppet i tollen, du mottar aldri noe. får aldri noe svar. Hvis du har gjort det kontakt paypal og be om pengene igjen.

Problemet meste blir sendt med fly, dermed er batteri særlig Liteon ekstem brannfarlig i større mengde.

Slike batterier som finnes på aliexpress\ebay er størst sansynlig falske, du ka ikke stole på kapasiteten eller legden. Så du blir nok lurt. Hvis de varer lengere den første gangen er det kun fordi de fjerner sperren produsenten har satt for optimal holdbarhet. Men sansynligheten er stor levetiden er kort ofte noen måneder før du må ha nytt batteri.

Så kommer vi til når det først slutter å virke eller gir dramatiske degraderinger, selger mener vel sikkert du kan få 10% prisavslag, og du må krange deg til å få pengene igjen eller dekke returfrakt selv. Så du får vurdere. Generielt vanlig praksis på aliexpress eller ebay.

Edited by LMH1

Share this post


Link to post
Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...