Sindre Rudshaug Skrevet 19. oktober 2019 Skrevet 19. oktober 2019 Jeg har en veldig fin, moderne gassgrill, som ikke slipper fettet ned på flammene, men samler det opp i riller på selve grillristen/grillbrettet. Man slipper flammene som svir kjøttet, men det virker nesten umulig å få alt fettet/karbonet som breenner seg fast til å slippe aluminiumsplaten med rillene. Oppløsning i vann er lite effektivt. Finnes det andre metoder, feks kjemikalier som får fastbrent karbon til å slippe fra aluminium? Mulig det er stål, men det ruster nesten ikke, så jeg tror det er aluminium.
Thor. Skrevet 19. oktober 2019 Skrevet 19. oktober 2019 Har du lest i vedlikeholdsdelen av brukermanualen din?
Taurean Skrevet 19. oktober 2019 Skrevet 19. oktober 2019 Aluminium, da er det kanskje litt upraktisk å bruke stålull? Har ingen erfaring.
Luske_Ludvig Skrevet 20. oktober 2019 Skrevet 20. oktober 2019 Jeg ville brukt varme. Pyrolyse i stekovn?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå