Gå til innhold

Alternativer til Macbook Air


Anbefalte innlegg

Dama skal ha ny laptop og da kommer selvfølgelig Macbook Air inn som en sterk kandidat, men jeg synes personlig at man ikke får så mye for penge som man burde fått. Greit nok at den er solid bygget, har tested hardware og alle de andre fordelene man får med Apple. Samtidig får man en i5 og ganske liten hardisk. Jeg har sett litt på alternativer, men jeg vet ikke hvor bra de er.

 

Det er ganske lett å finne alternativer, men kan bare google og så finner man lister som denne https://www.laptopmag.com/best-ultrabooks. Jeg lurer på om det er noen som har erfaringer med noen av disse maskinene. For eksempel Lenovo IdeaPad.

 

Noen som har råd/erfaringer de kan dele? Jeg er veldig fornøyd med XPSen jeg har gjennom jobben, men den er jo langt dyrere enn en Lenovo eller en Air.

 

EDIT: Argumenter for å kjøpe en Macbook Air tas også i mot med takk.

Endret av Flin
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis jeg klarer å gjette bruksområdet til dama di, Facebook, film og office 365 så ser jeg ingen problem med å gå for en MacBook air. Har hatt min siden 2012 og har holdt mye bedre enn andre laptoper som har mistet driverstøtte i Windows 10 (altså den kom med Windows 7)

Endret av Emsal
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...