Jump to content
nern

Powerbank men for laptop

Recommended Posts

Nå finnes det så mange forskjellige laptopper. De laptoppene som lader med USB-c kan vanligvis bruke en USB-c powerbank. Men det krever at powerbanken kan gi ut nok watt (volt/amp).

 

For de som bruker vanlig stikkontakt må du jo ha uttak på powerbank med 230 volt spenning. De er stort sett større og dyrere.

Edited by ili

Share this post


Link to post

Ja du får kjøpt store powerbanker, men dersom det er utelukkande til laptop du treng straumen, så er det kanskje like greit å kjøpe eit eller fleire ekstra laptop-batteri?

Share this post


Link to post
Annonse

Greien er att eg arbeider litt langt ute i skogen der det ikke er strøm/telefon/4G dekning annet en solar. Men den er maks 9volt. Eg har generator så er mulig og få vanlig strøm. men bruke generatoren for og lade opp laptopen blir dyrt i lengden så eg prøver og finne en lettere løsning for og kunne bruke laptopen noen timer på kvelden nå når det blir mørkt tidligere. 

Så eg tenkte enten og kjøpe en ny nettbrett eller finne en løsning til laptopen eg allerede har, men virker som nettbrett blir den billigeste/letteste løsningen her. 

Share this post


Link to post

Sjekk opp om du finner batteri til din laptop her:

https://prisguiden.no/kategorier/batteri-til-baerbar-pc

 

Prisen er stort sett ikkje så ille, så det å ha eit par ekstrabatteri kan være ei forholdsvis billig løysning.

 

Største ulempane med ekstrabatteri er at du må lade opp batteria i laptop'en på forhånd, og at du må slå av laptop'en før du kan bytte batteri sidan du ikkje kan bytte batteri medan laptop'en står på utan å bryte straumen.

 

 

Eit anna alternativ er sjølvsagt å kjøpe ein solcellepakke for hyttebruk som gir deg 230 V, men det bli ei langt større investering sjølv om du kan få kjøpt små solcelleanlegg for ned mot 20 000 kr.

Share this post


Link to post

Ja, det er mange løsninger hvis maskinen din støtter lading over usb-c. Det er verre hvis du har en gammel type ladeløsning. For HP sin del fant jeg denne originale powerbanken: https://www.dustinhome.no/product/5010958626/notebook-power-bank?ssel=false&LGWCODE=5010958626;91289;5443&gclid=Cj0KCQiAno_uBRC1ARIsAB496IVYZgLPhzGjQiLdiG80NtI8fIVOmtXh6D8GO4LcYpdcuHNkKvyWIhkaAsZDEALw_wcB

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...