Gå til innhold

Patricia Aas arrangerer pris for kvinner som «faktisk jobber i IT»


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+987132984

"Aas jobber i sitt eget selskap TurtleSec." Er dette reklame eller nyheter?

 

Hva menes for øvrig med "mannsdominert"? At det statistisk sett er en overvekt av menn? At menn undertrykker kvinner? Mannsdominert trenger ikke å være noe negativt, så jeg ber om oppklaring.

Lenke til kommentar

Flott med en faglig pris. En IT-pris som går til kvinner som faktisk jobber med IT. Liker det bedre enn en pris som blir gitt til kvinner som innehar høye stillinger, som tilfeldigvis er i IT-bransjen.

 

Må minne om at i snitt er vi alle gjennomsnittlige, uavhengig av kjønn. Å være gjennomsnittlig kan være bra hvis snittet er høyt. I tillegg er det mangel på IT-kompetanse. Dermed blir utsagnet «det er nok av gjennomsnittlige menn» helt feil. Vi trenger fler gjennomsnittlige kvinner og menn i IT-bransjen. Alle som måtte trives med det faglige arbeidet.

Lenke til kommentar

"Aas jobber i sitt eget selskap TurtleSec." Er dette reklame eller nyheter?

Når en skriver en sak om noe og personen bak er viktig så er det vanlig å nevne hva de driver med. Dermed klargjør en også evt. interessekonflikter.

 

Hva menes for øvrig med "mannsdominert"? At det statistisk sett er en overvekt av menn? At menn undertrykker kvinner? Mannsdominert trenger ikke å være noe negativt, så jeg ber om oppklaring.[/size]

 

Vår bransje domineres av menn. I hovedsak er det menn overalt og de sitter som regel i nøkkelroller. Kvinner har en tendens til å forlate bransjen i ung alder.

 

Hvorvidt de undertrykker eller ei ligger ikke i begrepet og er en sak for seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...