Jump to content

oppat

Medlemmer
 • Content Count

  526
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

432 :)

Recent Profile Visitors

1827 profile views
 1. Det er egentlig lite fordelaktig at man ikke skiller på tapsfri komprimering og ikke tapsfri i navnet. Hvis noen sier: last opp bildet som png så betyr det "tapsfri komprimering", men ikke-tekniske trenger ikke forstå dette. Hvis noen sier: last opp bildet som jpg så betyr det noe annet. Disse folkene prøver å gjemme denne forskjellen. Når oppløsningen på våre skjermer blir så bra at vi ikke lenger ser forskjell på disse to formatene så kan det fungere, men i dag er det fordel å bruke to ord for de forskjellige konseptene.
 2. IBM er alltid først ute med de store framskrittene innen produksjonteknikk! Imponerende.. på papiret! Merkelig nok produserer de aldri noe. Dette må være den 14. gangen jeg leser samme type imponerende teknologi som IBM har utviklet og som aldri kommer til å påvirke våre liv.
 3. Ny president er innsatt så det er vel ikke noe poeng å holde Parler ute?
 4. hahahahaha "Hensikten er å motarbeide overgrep mot barn over nett.". Tror de vi er dumme som aper?
 5. $1M? Den ansatte har sannsynligvis en årslønn på $0.5M. Gjør man seg til kriminell og potensielt ødelegger resten av sitt liv for 2 årslønner? Det og risikoen personen tok, lukter. Det er selvfølgelig mulig at russeren ikke kjente til lønnsnivået i California og at han heller ikke kan bruke sikre kommunikasjonskanaler online. Pull the other one.
 6. Det å gjøre amerikanske sites trege har de gjort i 10 år allerede.
 7. Det er bra at FHI prøver å regne på dette. Tegnell hos FHM i Sverige har sagt at han ikke liker kompliserte modeller. Han vil helst tegne sine egne kurver i Excel. Da er det lett å forstå. Bare så surt at det alltid har blitt fel for stakkars Tegnell. Stå på FHI!
 8. Det å påpeke at Facebook er et privat selskap er mer eller mindre det samme som å be om å ikke delta i debatten. Debatten handler om hva Facebook bør gjøre. I ytterste konsekvens, hvis Facebook ikke gjør det de burde gjøre, hva burde vi gjøre med det?
 9. Jeg lurer på om Facebook helt skjønner konsekvensene av å være sannhetspoliti. Først og fremst lurer jeg på hvor stort problemet med hærverk mot 5g-infrastruktur er. Skal hele samfunnet få total panikkangst fordi noen få idioter tror på dette? Vi vet at IQ er fordelt ujevnt og det vil være folk som ikke klarer å tenke og som gjør slikt. Men når Facebook blir sannhetspoliti så går det også utover resten av befolkningen som nå ikke lenger kan uttrykke seg fritt. Jeg forventer meg bedre konsekvensanalyse fra disse folkene, men for meg virker det som dette drives av advokater som er redde, noe som igjen kommer fra amygdala, den eldste delen av vår hjerne. En amøbe-reaksjon rett og slett.
 10. Lurer på om påtalemyndighetene har utviklet en banebrytende teknologi som muliggjør dette: "Ifølge Reuters skal påtalemyndighetene ha sikret at mannen uansett ikke har tilgang til bitcoin-verdiene selv, så om heller ikke politiet får tilgang er det mulig verdiene er tapt for alltid." Bitcoin er jo designet for å gjøre det umulig å beslaglegge og relativt motstandsdyktig mot rubber-hose cryptoanalysis, ihvertfalll i vesten hvor vi ikke bruker alt for mye tortur.
 11. Så hvis jeg kan automatisere forsøkene og klarer å teste 100.000 ganger så kommer jeg gjennom 10% av brukerne? Intel har en historie med en masse avansert sikkerhetsteknologi som ikke fungerer i deres prosessorer.
 12. Vi trenger en GDPR-tolkning som gir folk rett til å få slettet sine data hvis myndighetene ikke klarer å beskytte dem. Når skatteetaten ikke lenger får våre data - se da kommer det til å skje saker!
 13. Om PST avdekker at dette innebærer brudd på straffelovens paragraf om etterretningsvirksomhet mot statshemmeligheter så må det da samtidig være straffbart å beskytte statshemmeligheter med enkle passord? Det f.eks. å ikke bruke to-faktor autentisering når man skal beskytte statshemmeligheter kan umulig være lovlig.
 14. Spørsmålet er om OpenPOWER og andre mer radikale åpne arkitekturer etterhvert setter ARM på sidelinjen.
×
×
 • Create New...