Gå til innhold

Proshop hjelp


Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte noen pc deler på proshop. Og pengene ble trekt fra kontoen min dagen jeg kjøpte delene. Men når jeg sjekka kontoen min istad så jeg at pengene var tilbake på kontoen. Og når jeg sjekka loggen, stod det aldri jeg hadde blitt trukket eller overført penger fra proshop.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når man kjøper noe med bankkort så reserveres pengene på kjøpers konto. En slik reservasjon ligger ofter 5-8 virkedager. Dersom selger ikke trekker pengene i løpet av disse dagene, så vil reservasjonen åpne seg slik at det ser ut som pengene bare dukker opp på kontoen uten spor av minus eller pluss på kontodetaljene. Selger kan fortsatt trekke deg for pengene siden du faktisk har kjøpt noe og antagelig har eller kommer til å få varen du har kjøpt. Konklussjonen er at du ikke skal gjøre noe, men ikke bruk opp så du ikke har nok til å betale for varen din.  

Nå har jeg ikke mye informasjon å gå ut ifra, men hvis dette ikke er tilfellet, så sender du proshop en mail :) 

Lenke til kommentar

I teorien så skal dette ikke være nødvendig. Om du har kjøpt for 1000kr og de ikke er trukket, så lever du en stund som om de skal trekkes:) En stund er gjerne 14 dager+. Jeg vet ikke hvor lenge det er siden du har kjøpt nå.
Men om det ser ut som du har fått varen gratis og det har gått over 14 dager så kan du selvfølgelig høre med dem, slik at du slipper noe tull i ettertid. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...