Jump to content

fjs

Medlemmer
 • Content Count

  520
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

327 :)

Recent Profile Visitors

5337 profile views
 1. Du kan kjøpe en pakke som gir deg en ground mount og ÉN 58 boost per konto. Personlig ser jeg ikke det store problemet her, men wow spillere klarer alltid å finne noe å klage på
 2. Feil, du betaler ikke for å flytte char til tbc. Du betaler for å evt beholde en character i vanilla
 3. Det er ingen her som kommer til å gjøre leksene dine for deg. Hvis noen skal hjelpe deg, start med å forklare hva du lurer på.
 4. Så lenge alt er med samtykke, hvorfor bryr du deg? Noen liker bdsm, andre liker føtter. So what?
 5. Det er imo 7,16 millioner mer enn han fortjener
 6. Skeptisk, veldig skeptisk. Rømte fra DNB til nettopp sbanken.
 7. Kanskje det, men av erfaring hjelper det TS å komme til egen konklusjon om at dette kanskje ikke er så smart
 8. Du kjører i praksis uten førerkortet. Ville du gjort det med bil?
 9. fjs

  Øvelseskjøring

  Anbefaler å starte på skole, så du ikke lærer alle uvaner din mor mest sannsynlig har fått opp igjennom åra Etter noen timer kan du øve på ting kjøreskolen har lært deg privat.
 10. Alltid gøy med folk som viser frem ting de brenner for. Fortsett med lego uansett hva andre sier
 11. Jeg mener du må føre verdi som formue på skattemeldingen din, og evt betale formueskatt hvis det går over en viss verdi. Jeg hadde aldri nok til at det var en greie, så correct me if im wrong.
 12. Du må skatte av gevinsten når du har realisert den. Altså solgt BTC for NOK eller annen valutta. Mer info: https://www.skatteetaten.no/bedrift-og-organisasjon/rapportering-og-bransjer/bransjer-med-egne-regler/internett/skatt-mva-virtuell-valuta/
 13. Dette er jo enda et steg i feil retning, jo flere streaming tjenester det kommer jo større er sjansen for at man begynner med nedlastning igjen. Dette er jo håpløst.
 14. fjs

  Skifte bank.

  1: Jeg gikk for Sbanken når jeg byttet i fjor, man trenger ikke lokale banker lengre. God nettbank og fikk god rente på boliglån. 2: Lag konto et annet sted, få tilbud om nytt boliglån så tar de seg av resten. 3: Nei, banken bryr seg ikke om deg som kunde. De vil bare ha pengene dine. Du kan ha så mange kunde forhold du vil. 4: Njæ ikke noe spess. Efaktura kommer av seg selv til begge banker. Avtale giro kan man flytte manuelt, evt opprette på nytt ved neste efaktura. 5: Kommer ann på banken. De har ofte ny kunde tilbud hvor de tar på seg evt utgifter.
×
×
 • Create New...