Jump to content

fjs

Medlemmer
 • Content Count

  482
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

288 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

4663 profile views
 1. Avhenger veldig, men snittet ligger på ~23-25 tenker jeg. Litt mer eller mindre beroende på erfaring.
 2. Her hadde jeg vurdert å finne meg et nytt sted. Hvem vet hva annet han/hun driver med? Dette er veldig på kanten spør du meg.
 3. "Ikke mange får hus i gave til jul, færre boliger solgt i dag enn i går! Breaking news!"
 4. Blir fort dyrt med bil som står stille også. Jeg måtte bytte bremseskiver 2 ganger på 3 år Solgte skiten Du nevner store pakker, posten/postnord osv har vel kanskje mulighet for hjem levering der det er behov? Jeg betaler gjerne litt mer hvis jeg vet det er store ting som jeg evt hadde trengt bil for å hente.
 5. Driver du med noe fysisk aktivitet? Og vil du se på deg selv om overvektig?
 6. fjs

  Oppkjøring!!!

  Plassering, tegnbruk og kritisk selvkritikk tror jeg betyr mye. Hvis du selv kommer med ting du gjorde feil eller kunne gjort annerledes tror jeg det er et stort pluss i boka. Hvis du tror sensor ikke la merke til noe, tro om igjen. De legger merke til alt! Ellers, prøv å slapp av. Prøv å få deg en god natt søvn og lykke til
 7. fjs

  The Sims 1

  Iom at det er et nesten 20 år gammel spill er det mye som har skjedd i windows som rett og slett gjør ting i Sims 1 gammelt og utdatert. Ser tho det er en fyr her som har fått det til: https://simsvip.com/2018/02/09/play-sims-1-windows-10-widescreen-fix/
 8. Penger før 18 og uten jobb høres feil ut ja. Men det er vel bare forventet at du skal hjelpe til med ting hjemme
 9. Jeg syns det er ganske kult at beroende på hvor du er født, så er religionen i området tilfeldigvis den riktige! Snakk om flaks a gitt!
 10. Tror det kan være vanskelig å svare på uten å vite mer, jeg ville kjøpt og testet. Worst case leverer du den tilbake hvis det ikke funker.
 11. Likestilling and all that. Slag er slag, Imo
×
×
 • Create New...