Gå til innhold

fjs

Medlemmer
 • Innlegg

  621
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

18 484 profilvisninger

fjs sine prestasjoner

485

Nettsamfunnsomdømme

3

Hjelpsomme svar

 1. Det er ingen her inne som kan svare på om din sønn trenger en pc til 26 000
 2. Vanskelig å komme med noe presist, og det viktigste er at du finner noe du vil drive med. Lønn er ikke alt Jeg ser for meg 4-600 beroende på hvor du befinner deg og hvor flink du er.
 3. Du får lånt scooter (125cc) uten problem, men om det er lurt vet jeg ikke. Du får nok issues med forsikring osv skulle det gå galt. Hvis du låner, sørg nå ihvertfall for å få med en skikkelig hjelm og kjør forsiktig. Jeg har lånt 125cc (før jeg tok A lappen i norge) og skjønner i ettertid hvor dumt det egentlig var. En del av opplæringen er å tenke konsekvenser. Selv med 50cc scooter oppleves asfalt som en osteraspe hvis du skulle være uheldig.
 4. 1 felt inn og 1 felt ut = 1 felt i rundkjøringa, selv om det er plass til 2, du kommer bak. Du har skyld Snik edit: Det er så sjukt mange som ikke vet hvordan man plasserer seg i rundkjøring, eller bruker blinklys. Så det er veldig risky å stole på at han vet hva han driver med.
 5. Hæ? Dette er jo noe det beste posten og postnord har kommet med de siste 10 åra? Værste som finnes var jo når du MÅTTE printe etiketten selv? Pakk alt hjemme, dra på posten og print ut og send. Tar 30 sekunder
 6. Hva med å få huet ut av ræva og lære seg litt om teknologi? Har en farmor på snart 90 som bruker både iphone og ipad daglig. Sitter kun i vilja. Finnes masse kurs for nybegynnere
 7. Jeg skjønner ikke helt, Mondelez er mor selskapet til freia. Freia har vel lite de skulle sagt angående hva mor selskapet gjør? Hvorfor boikotter vi da freia? Som produseres på rødeløkka i Oslo? Og primært selges til norske forbrukere?
 8. Så lenge de er under sperregrensa så kan vi vel gi blanke i hva de mener?
 9. fjs

  Plutselig utslett

  Jeg fikk noe lignende i fjor sommer over store deler av kroppen. Fant aldri helt ut av det, men potensielt noe med varme eller en allergi. Det gikk over etter et par timer Prøv å kjøl ned og se om det hjelper, hvis det ikke blir borte innen i morgen ta kontakt med fastlegen din. Edit: Pleier du å ha på klokke?
 10. fjs

  Kjøregård mc

  Perfekte spørsmål å stille kjørelærer imo, 1 er jeg litt usikker på. 2 fikk jeg beskjed om å bare klemme inn bremsen, abs er til for å brukes. Tok lappen i 2017
 11. Bransjen rører seg litt mot prinsippet "infrastructure as code", så hvis du realistisk skal gjøre det godt i IT bransjen (spesielt innenfor sikkerhet og infrastruktur) anbefaler jeg 100% å gjøre noe med kode også. Ikke nødvendigvis js og web relaterte ting, men noe i det spacet. Dette blir tungt, men hvis du er motivert og målrettet så får du det sikkert til. Det er ikke gjort over natta derimot, 2-3 azure certs lander deg kanskje et intervju, men veien er fortsatt lang. Jeg prøver ikke å være en negative andy her, men det gjelder å være realistisk. IT bransjen er i konstant bevegelse, det man lærte på skolen for 10 år siden er for det meste utdatert og ubrukelig. Mye av tiden går med på å lese dokumentasjon, og lære seg nye teknologier. Man blir aldri ferdig utlært
 12. du har jo outlook og gmail da, det er vel de største
 13. I mitt hode er mc utstyr ikke noe man burde ta snarveier på, godt utstyr kan redde både liv og helse skulle det skje noe. Jeg husker kjørelæreren min sa "Hvis du ikke har råd til å bruke penger på ekstra kjøretimer og godt utstyr, så kanskje MC lappen ikke er for deg. Dette er 100% luksus og ingen behov" Det er forbundet stor risiko med å kjøre MC. Du kan være verdens beste MC sjåfør, men 1 feil fra en bil og boom. Det går FORT. Det var mitt innspill, og kos deg med lappen når den tid kommer.
 14. Vet ikke hva du tenker at vi skal gjøre med saken? Send de en epost
×
×
 • Opprett ny...