Gå til innhold

Dette bryggeriet lager øl av risen restaurant-gjestene ikke spiser opp


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tøft. Antar at det ikke dreier seg om å skrape risen av folks tallerkener, men å ta overskuddsris som er blitt kokt opp, men ikke servert.

  • Liker 3
Skrevet

Øl brygget også med ris har vært normen i Japan i en årrekke. Det ville vel da være relevant å høre hvordan japanerne løste problemet, og det er jo ganske lenge siden de begynte med øl.

  • Liker 2
Skrevet

Siden meskingen fører til en temperatur på nesten 80 C over tid, så blir risen effektivt sterilisert. Ingen grunn til å tro at smittestoffere overlever den prosessen.

Skrevet

Siden meskingen fører til en temperatur på nesten 80 C over tid, så blir risen effektivt sterilisert. Ingen grunn til å tro at smittestoffere overlever den prosessen.

 

Det skal vel uansett kokes også i tillegg som annet øl?

Skrevet

Siden meskingen fører til en temperatur på nesten 80 C over tid, så blir risen effektivt sterilisert. Ingen grunn til å tro at smittestoffere overlever den prosessen.

Tror du de skraper tallerkener? Jeg synes det bare hadde vært kult, så lenge det er trygt (har levd mye på dumpster diving).

Skrevet

Står i artikkelen at det her er snakk om risen som blir igjen i kjelen på kjøkkenet, ikkje ris som kjem på tallerkenen.

 

Sjølv om vørteren med risen skal kokast, så hadde nok største utfordringa vært at det kan kome framandlegmer i risen som er servert som kan sette smak. Ris som er brukt til sushi kan nok ikkje brukast uansett, då dei andre ingrediensane sett smak på risen.

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...