Redaksjonen. Skrevet 7. april 2019 Skrevet 7. april 2019 Dette bryggeriet lager øl av risen restaurant-gjestene ikke spiser opp
Aiven Skrevet 7. april 2019 Skrevet 7. april 2019 Tøft. Antar at det ikke dreier seg om å skrape risen av folks tallerkener, men å ta overskuddsris som er blitt kokt opp, men ikke servert. 3
G0RJS955 Skrevet 7. april 2019 Skrevet 7. april 2019 Øl brygget også med ris har vært normen i Japan i en årrekke. Det ville vel da være relevant å høre hvordan japanerne løste problemet, og det er jo ganske lenge siden de begynte med øl. 2
Kjetil Lura Skrevet 7. april 2019 Skrevet 7. april 2019 Flått. men smaker det bra? I butikken jeg jobber selger vi øl med sitron/chili, spør du meg er det sløsing av øl.
dahln Skrevet 9. april 2019 Skrevet 9. april 2019 Siden meskingen fører til en temperatur på nesten 80 C over tid, så blir risen effektivt sterilisert. Ingen grunn til å tro at smittestoffere overlever den prosessen.
sedsberg Skrevet 9. april 2019 Skrevet 9. april 2019 Siden meskingen fører til en temperatur på nesten 80 C over tid, så blir risen effektivt sterilisert. Ingen grunn til å tro at smittestoffere overlever den prosessen. Det skal vel uansett kokes også i tillegg som annet øl?
Aiven Skrevet 9. april 2019 Skrevet 9. april 2019 Siden meskingen fører til en temperatur på nesten 80 C over tid, så blir risen effektivt sterilisert. Ingen grunn til å tro at smittestoffere overlever den prosessen. Tror du de skraper tallerkener? Jeg synes det bare hadde vært kult, så lenge det er trygt (har levd mye på dumpster diving).
The Avatar Skrevet 9. april 2019 Skrevet 9. april 2019 Står i artikkelen at det her er snakk om risen som blir igjen i kjelen på kjøkkenet, ikkje ris som kjem på tallerkenen. Sjølv om vørteren med risen skal kokast, så hadde nok største utfordringa vært at det kan kome framandlegmer i risen som er servert som kan sette smak. Ris som er brukt til sushi kan nok ikkje brukast uansett, då dei andre ingrediensane sett smak på risen. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå