Gå til innhold

dahln

Medlemmer
  • Innlegg

    278
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av dahln

  1. Tyskerne nekter som kjent å kjøpe gass fra Emiratene siden de vil ha langtidskontrakter. MAO fortsatt selvskading hos tyskerne.
  2. Er folk helt tette i nepa ????? Grunnen til at tyskerne mangler gass er at de nekter å inngå langsiktige avtaler med f.eks. Emiratene.
  3. Klimafornekternes venner gjør sitt beste for å herpe det grønne skiftet og å ødelegge økonomien til Nordeuropa. https://www.thewhig.com/opinion/gwyn-morgan-the-disastrous-consequences-of-the-green-movement/
  4. Dette er de folkene som forsikret Europa og Amerikanerne at russerne bare leverte en liten del energi til Tyskland. Disse folkene er vist ikke plaget med for mye intelligens.
  5. Man hopper galant over at all vindkraft må sikres med gasskraft eller annen fossilkraft siden man ikke vil ha nødvendig kjernekraft. Man vedtar altså noe som direkte motarbeider formålet. Det er en trøst at det ikke bare er norske politikere som er inkompetente og dumme og mangler evne til å ta til seg informasjon.
  6. Det er sannsynlig at twitter ender opp som en plass for rabiate tullinger og nettroll. Dette virker som en gavepakke til FaceBook.
  7. Jeg har sett et forslag om å demontere den Russiske hæren ved å tilby alle soldatene muligheten til å emigrere til vesten sammen med familien.
×
×
  • Opprett ny...