Jump to content
Kurt Lekanger

Microsofts Chromium-baserte Edge-nettleser har lekket på nettet

Recommended Posts

Nå er jo The Verge kjent for kvalitetsjournalistikk og integritet.

 

Eller vent...

 

 

Skal uansett bli spennende å se hva som kommer. Microsoft pøste jo en del penger i Edge, så det satt nok langt inne å droppe motoren. Allerede med en dødsdømt motor hadde de jo et greit UI og hastigheten var heller ikke noe å si på.

Samtidig har Chrome begynt å lugge mer og mer, de har gjort noen snåle UI-valg på siste testversjonene, og fordelene de hadde over andre i stabilitet og kompatabilitet er omtrent borte.

 

Hvem som tar mest andel, Chrome eller Edge, det er egentlig helt irrelevant. Det viktigste er at en får satt siste spiker i kista for Internet Explorer.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Microsoft har hatt 2 problemer som har de har slitt med i alle år og som nå forhåpentligvis er en saga blått. Ytelsen er jo en ting. Men vel så ille i mine øyne er jo at Microsoft konsekvent har nektet å tegne opp skjermbiler korrekt ihht css spesifikasjonene. Og der har ms syndet så lenge jeg kan huske. De har blitt peset på dette tidligere og svart noe ullent om at de må være bakoverkompatibel, men helt ærlig virker det mest som at noen hos ms fikk en "god ide" når de startet sitt eget løp i css også ble det en dogme for alle andre men en etablert sannhet hos ms.

 

Positivt om begge disse problemene nå er en saga blått. Kanskje det nå blir mindre hacks blant utviklere også for å få sidene til å virke som de skal.

Share this post


Link to post

Håper at Microsoft får til noe bedre hastighet enn bloatwaren til Google (Chrome). God flerfanekjøring takk!

Edited by G

Share this post


Link to post

Har ikke prøvd nye Edge, men har heller ikke hatt behov for å kjøre Chrome/Chromium i flere år i Windows heller. ?

 

-Menneh... ...Vil Newedge gi meg muligheten til å avinstallere Oldedge og Internet Exploder?

-Dèt finner jeg mer interesant.

 

(Er nesten sikker på at skoavtrykket ved å fjerne IE/Edge vil gjøre Windows 2GB mindre... ...-Ikke at det er veldig relevant, menneh...)

Edited by Sandormen

Share this post


Link to post

Kan godt hende at det er en knall netleser, men bruke TheVerge som kilde mister denne artikkelen troverdighet med en gang. Bare ta et søk the verge epic fail på YouTube, de er en gjeng amatører.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Men vel så ille i mine øyne er jo at Microsoft konsekvent har nektet å tegne opp skjermbiler korrekt ihht css spesifikasjonene. Og der har ms syndet så lenge jeg kan huske. De har blitt peset på dette tidligere og svart noe ullent om at de må være bakoverkompatibel, men helt ærlig virker det mest som at noen hos ms fikk en "god ide" når de startet sitt eget løp i css også ble det en dogme for alle andre men en etablert sannhet hos ms.

 

Positivt om begge disse problemene nå er en saga blått. Kanskje det nå blir mindre hacks blant utviklere også for å få sidene til å virke som de skal.

 

Javel? Det er nå problemene kommer til Edge også. Den blir like dårlig på webstandarder som Chrome er: https://twitter.com/eloekset/status/1015312408032808962?s=20

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...