Jump to content
akelbo

Apex Legends lastet ned ti millioner ganger på tre dager

Recommended Posts

Imponerende. Generelt lite trøbbel også. hender man blir disconnected etter games og noen få ganger er det trøblete å komme inn igjen. 

 

Storkoser meg, vi vant akkurat 4 på rad. Det var smakte godt! 

Share this post


Link to post

Veldig positivt overrasket over dette spillet! Likte verken Fortnite eller PUBG (egentlig hele sjangeren), men dette var kjempegøy! Raskt gameplay, og veldig kult ping-system. Har ikke opplevd en eneste feil med oppkobling eller noe heller faktisk.

 

Pro Tip: Hold inne touchpadden så kan du skrive inn en melding som blir lest opp som text-to-speak :)

Share this post


Link to post

Og hvor mange av de ti millionene er kinesiske grindere? ? ? Så selv om en ikke kan kjøpe seg til seier i følge utvikler, hvor lenge før grinderfabrikkene i Kina har spilt seg til enorme fordeler?

 

Men fra spøk til revolver. Dette spillet virker jo litt interessant, og F2p så finnes det vel ikke så mange grunner for å ikke teste det ut. Kanskje til og med på både PS4 og PC.

Share this post


Link to post

EA mtx flyter fint rundt med lootboxes etc, så lenge det holdes i sjakk, og at de fikser hvor utrolig dårlig optimalisert spillet er. 1080 ti og generelt hw deretter til et par saftige høvdinger og fps dipper fremdeles ned mot 100 ustabilt. Enginen er samme som titanfall 1 og 2. spillet er jo tross alt titanfall 3 som ble skrinlagt å apex starta dev for ca 1-2 mnd siden nå. enginen de bruker har aldri vært noe spesielt fantastisk, men det aller værste er at den har en fps cap på 144. Som hadde vært ok for 5 år sia

 

Jeg er selv på knappen Upopulærnite da jeg elsker byggings aspektet, og hvor utrolig mye mer fast paced det er. Men om de klarer jevne ut noen av de glaring effectene i apex tar det fint plassen å danker bort pubg, og lar det forbli et lite br sammen med cod og elysium.

 

utrolig bra marketing trick fra ea og en utrolig bra tenkt release, spillet har utrolig potensialle. Men det er ea så etter totre uker når hypen dør, sponsored streamers ikke er lovpålagt å si de elsker det, det er da man ser om de har klart å få det på egne ben.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...