Jump to content

LaKilla

Medlemmer
 • Content Count

  243
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

241 :)
 1. Worms Armageddon da. Hadde det på CD til pc i 1999. Husker ikke om det var en 286 eller 386 jeg hadde da. Mulig 386. Mulig det originale Worms kom ut til Amiga på floppy først. Men tenkte på den "originale" versjonen som kom til PC 😉😜
 2. Originalen ble spilt nedenom og hjem. Dette var gode nyheter for gjennomspillingsverdien. Bare å lete i stabelen av gamle CD-plater for å finne originalen da
 3. La oss nå bare håpe at ikke økt produksjon går på bekostning av kvalitet, slik at de produserer flere, men at feilraten flyr i været samtidig. Annet enn hva som vil være naturlig selvsagt, for du vil alltid ha en viss % feilproduksjon åkke som Ellers er det vel en gledelig nyhet for alle som forhåndsbestiller eller som ønsker å kjøpe konsollen på lanseringsdagen
 4. Regissøren denne artikkelen handler spesifikt om har ikke tolket det dit hen at den opprinnelige dialogen/handlingen har vært støtende. Hadde han tolket det slik de som føler seg støtt gjør, så ville han plukket det opp før lansering. Derav hva jeg sier om hårsårhet. På grunn av at folk bare blir mer og mer hårsåre og tolker alt i verste mening, så kommenterte jeg om kjønnsnøytral uniform, for det kan virke som samfunnet går i den retningen. Hårsårheten går for langt. Ut i fra spillregisørens tolkning hadde han ikke gjort noe galt i utgangspunktet. Men når det er sagt, så er det vel greit at når han gjøres oppmerksom på sin tolkning, så kan han velge å endre på dette dersom han ser at spillkarakterens holdninger kan tolkes feil. Men det blir også et spørsmål om hvor mye hensyn skal en ta? Hvis du skal ta hensyn til alle verdens tolkninger, så blir det veldig vanskelig. Faktisk så vanskelig at vi må slutte med å lage spill, filmer, skrive bøker etc. Fordi en eller annen kan føle seg støtt. Skriver jeg en bok, så kan du banne på at det er folk der ute som vil føle seg støtt, selv om jeg er feig å forholder meg fanatisk politisk korrekt. For om ikke annet, så vil de som er motstandere av denne utviklingen føle seg støtt. Som jeg sa i mitt første innlegg. Det blir som om jeg skulle ta første skritt ut i gata på grønn mann, og da såre eller støte noen fordi jeg åpenbart ikke har respekt for de eldre. Fordi en eldre dame stod ved siden av meg, og jeg begynte å gå før henne. Eller at dersom en spillfigur med blå øyne oppholder seg i et rom med brunøyde personer, så er det rasistisk fordi det gir illusjonen om at blåøyde er spesielle, skiller seg ut eller er overlegne. De fleste av oss ville tolket det til at det kanskje var en engelskmann på arkeologisk oppdrag i gamle Babylon. Men det finnes de som ville skreket høyt og lagt utvikler og spillkarakter for hat fordi dette var rasistisk. Fordi folk er så "hårsåre", så blir det også et viktig spørsmål om hvor langt skal man gå i å tekkes og tilfredstille alle? Fordi alle tolker forskjellig. Kommentaren om uniform kom som et eksempel for å utdype graden av hvor vi er på vei til å bevege oss i dagens samfunn, hvor alt skal være så himla politisk korrekt. Det må være lov å tolerere nyanser.
 5. Lagt inn på nytt nedenfor fordi sitat-funksjonen ikke ville fungere i kommentarfeltet under artikkelen. Måtte legge inn sitat fra forumtråden, og dermed ble denne overflødig.
 6. Hårsårhet står for menneskehetens fall... Snart innføres vel obligatorisk kjønnsnøytral uniform for alle verdens innbyggere, inkludert tildekning av ansiktet med like nøytral maske. Hvorfor? Fordi vi må jo ikke såre hverandre og vi må tenke på at noen kan jo bli såret. Hvis jeg går over gaten på grønn mann og tar det første skrittet ut i gaten, før den eldre ukjente damen som står ved siden av meg, så kan jo noen bli såret fordi jeg tydeligvis ikke viser respekt for de eldre. Det blir for dumt, ergo: "Hårsårhet står for menneskehetens fall" (eller i det minste individets fall"
 7. Synd det var umulig å logge seg på med ubisoft-kontoen under showet.... Tror nok ikke Ubisoft var forberedt på antallet som ville logge seg på 😛 Men WDL ser ganske interessant ut, men det blir nok ingen forhåndsbestilling akkurat... venter på anmeldelser av spillet før det eventuelt havner i handlekurven. Ikke fordi spillet ikke ser lovende ut per nå, men fordi jeg er usikker på hvor mye som er faktisk gameplay og hva som er "tilrettelagt" for å skape hype rundt spillet. Fungerer det så godt som det gir inntrykk av så lover det bra
 8. Jepp, støtter Neil Druckmann der. Slike folk som portretteres av Baileys twittermeldingen burde virkelig plasseres bak lukkede dører, uten tilgang til noen form for medier, og få den hjelpen de åpenbart trenger.
 9. Her mener du vel strengt tatt 2022, gjør du ikke? Hvis ikke er det ganske bra at vi trolig får vite mer om spillet i 2021, hvis det utgis i 2020 😉😜
 10. Uansett grunn, så har de lykkes noe inn i granskauen. Positivt eller negativt, folk snakker om dem. Bare se kommentarfeltet her. I tillegg så gjør de igrunnen det motsatte av de det påstår er grunnen. "Avlyser for at viktigere stemmer skal bli hørt", men hvor mye omtale og spalteplass rundt om har de ikke fått av denne kunngjøringen? Hadde de derimot avlyst eller utsatt i stillhet, da hadde de virkelig gitt plass til andre stemmer da. I et markedsføringsperspektiv er dette et genialt trekk.
 11. Nope.... Folk tror at CDPR, Sony, Blizzard, EA og Ubisoft med flere er en person - en ordentlig drittsekk - som sitter i andre enden. Gjerne karakterisert som en middelaldrende småfet hvit herre i blå stripete dress 😜 Eller hvem vet. Tror nok egentlig at folk vet at firmaer ikke er en person, men mange personer som jobber under samme "merkenavn". Men når det er sagt så oppfører mange seg som om et firma var en fysisk person. Tenker nok at mye av grunnen ikke bare er empati, men et markedsperspektiv også. Når det skjer voldelige opptøyer så kan jo selv enhver idiot forstå at det blir dårlig butikk av å samtidig markedsføre / vise frem et spill bygget på vold. Akkurat i denne sammenhengen er det jo ikke snakk om rosa kattunger tillegg til Sims. Men samtidig er nok mange gamere dessverre mennesker med korte antenner som i tillegg kan være ganske selvsentrerte, så ikke helt overraskende at de klager. Men nå finnes det mange gamere som ser lenger enn sin egen nesetipp også, så vi skal passe på å ikke skjære alle over en og samme kam. Så mange over har rett i begge leirer. Empati lønner seg, også i kapitalistenes verden som er langt fra empatisk i utgangspunktet, og hvor ofte mer vil ha mer. Om det så gjelder å vise empati som en illusjon, så hjelper det. Ved å holde tilbake demonstrasjon av skytespill eller andre typer spill hvor vold er underholdning, så vinner du ansikt / anseelse, selv om det bare er en illusjon.
 12. Haha, liker at dere har hengt musa opp i et tre og plassert den godt på plass på stenen. Perfekt plassert for skytetrening med luftgevær og/eller bue 🤣
 13. Noen som sliter med sponsorinntekter i forbindelse covid-19, og så en mulighet for en alternativ inntekt? *kremt!kremt!* EDIT: Endret "ekstraordinær" til "alternativ"
 14. Sikter nok til videoen dere linker til øverst i artikkelen .... Der er ordet GAMEPLAY ganske så tydelig, er du ikke enig? Men det er også riktig at dere skriver i andre avsnitt at den ikke viser så mye av hvordan det blir å spille spillet. Men kombinerer du bildet som møter deg med eventuelt flere varianter av artikkeloverskriften (som noen ganger forekommer), så kan det kanskje være dette det siktes til når man "roper" clickbait? Men ut i fra den overskriften jeg får opp når jeg går inn på gamer.no så vil jeg ikke akkurat si at artikkelen er clickbait. Ikke ut i fra min tolkning av begrepet.
 15. Har selv ikke spilt spillet og har i grunnen ikke planer om det, men dette fallout-spillet er vel plassert i "survival"-sjangeren så vidt jeg har forstått. Da er det et viktig spørsmål i denne sammenhengen. Kan menneskestyrte figurer stjele våpen/ammunisjon etc fra hverandre når noen dør? Hvis svaret er ja, så kan jeg ikke helt se problemet. Da oppfører de datastyrte figurene seg som om de var menneskestyrte, og har samme muligheter/evner til å loote corpse. Da fremstår egentlig klagene som mer sutring enn reell kritikk av en "fæl" og "urettferdig" bug.
×
×
 • Create New...