Jump to content

hrflikk

Medlemmer
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)
 1. usj.. VR er bare fuzzy og screndor...lol ingenting slår en god monitor
 2. EA burde vært saksøkt for å ødelagt noe som en gang var verdens beste spill... nå er det det mest tragiske! Fortnite med teens er jaggu moromere en BF nå
 3. ser ut som et rampage meat fest.. ser bare ut som kaos... Battlefield serien har blitt søppel etter at EA tokk over. Folk vil ha mere dybde og slow paste, enn dette ADHD turbo blodsprut festen dette har blitt..
 4. fint, da blir vi kvitt alle fortnite og COD kidza fra PUBG og det er bare ekte pubg spillere igjen. Gleder meg til alle run&gun unger er borte!
 5. Har du "top noth" pc, så funker PUBG super støkent!..lol
 6. Hackfield 5. seriæst spille folk dette fremdeles... er vel bare hackere igjen nå tenker jeg! lol
 7. Neste spill I serien skal vist være bad Company 3, som de skal ha jobbet med siden før Battlefield 1. Et nytt Battlefield 2 tror jeg du må vente på en god stund. Må si meg enig med våpen og kart i Battlefield 4. Spesielt etter å ha spilt Battlefield 3. Men allerede da begynte utviklerne å skulle balansere alle våpen likt, slik at flere våpen ble ubrukelige. Customization var en ting folk klagde på i Battlefield 3-1. Man kunne ikke forandre utseende nok. Det er nok for mange spillere som kommer over fra andre spill, og dermed vil ha alle funksjoner fra de spillene. Battlefield er et dødt spill my friens! kommer ikke noe nytt battlefield.. EA entan skroter det eller selger det! til neste år
 8. 100 mill uten liv. Yet, her sitter du og kommenterer som en low life. Men Pewdie tjener cash. Misunnelsen lenge leve. Mange som tjener cash, betyr ikke at det er bra! Jeg tjener også cash på det jeg lager, med det er good S**t! ikke søpletv!
 9. Hva har du imot indere egentlig? Jeg forstår ikke språket
 10. 100 millioner mennesker uten et liv..hahaha.. finnes garantert flere, men de har sikkert ikke tilgang på Internett... skjønner overhode ikke at det er så interessant å se på videoene hans. Ser det blir nenvt india her, jeg har kutta ut youtube. det er jo bare indere der nå jo.. skal man se en instruks video eller no, så står det alltid en inder der å blabler...youtube har blitt søppel.
×
×
 • Create New...