Jump to content

hrflikk

Medlemmer
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)

Recent Profile Visitors

427 profile views
 1. Den største flaskehalsen er nok GPU for de fleste! dette er et low FPS spill..man trenger ikke unaturlig høy bandwith,40 gigabitt i sekundet er absolutt nok, eneste fordelen med 9900X over 9900K er mere PCi slots, i denne situasjonen.. men hvem kommer til å kjøre flere en 2 GPU samtidig når 2080/2080ti garantert vil kun kjøre alt på ultra i dette spillet, ivertfall nye 3080ti..
 2. Kompis det er hvis du er alene på linja... hvis dama di streamer netflix og unga dine gamer i kjellern, så er det sikker ikke nok!! lol
 3. isåfall burte det stått 9900X der istedenfor!, dessuten er ganske sikker på at 41 gigabyte pr sekund er nok!..lol
 4. woow... haha. dette er jo mer krav få å spille fortnite på max jo, har disse gutta funnet opp en ny hemmelig data teknologi eller? hehe.i7/2080 hahahah, har jo ikke multitreading engang. alle nye spill kommer med multitreading, en i9 9900K med 2080ti vil knuse disse specsa!!!
 5. Hahahahahaha... det hadde hvert så fett.. men stakars de som er "venner" av en som hacker, da havner de også på "cheat" serveren... teor nokk dette aldri vil skje. Det som vil skje i Warzone, er at det er hackere det til, spillet forsvinner som battlefield,pubg osv...tar vel noen måender nå så er warzone dødt!!
 6. Hahahahaha... tha wil be the day..eneste som hjelper mot cheatere er reguons sperre og privat servere..
 7. Møkka spill. i ren COD stil. dette er ekstremt ADHD, run and gun, helt uten dybde og tatikk. bare løp og skyt... Hvorfor kan det ikke komme er Trippel A BR spill som ikke er run og gun. et slaks PUBG 2... for alle oss som liker taktikk og strategi og god karakter og gameplay!!
 8. usj.. VR er bare fuzzy og screndor...lol ingenting slår en god monitor
 9. EA burde vært saksøkt for å ødelagt noe som en gang var verdens beste spill... nå er det det mest tragiske! Fortnite med teens er jaggu moromere en BF nå
 10. ser ut som et rampage meat fest.. ser bare ut som kaos... Battlefield serien har blitt søppel etter at EA tokk over. Folk vil ha mere dybde og slow paste, enn dette ADHD turbo blodsprut festen dette har blitt..
×
×
 • Create New...