Jump to content

Tommy Jensen

Medlemmer
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 :)
 1. Takk, men kjører sjøl.. går fint! Ikke er jeg alkoholiker heller... hehe.. ser ikke poenget..god natt!
 2. Uten at jeg forsvarer denne nedstengningen, så betyr ikke "freedom of speech" at du kan skrive eller si hva som helst, uavhengig av lovverket. AtW Jo. I usa så betyr det faktisk det. At du kan si og skrive akkurat hva du vill.. USA er vel kansje det eneste landet i verden som faktisk borgere har frihet... alt annet er sensur og kontroll, og det er det motsatte av frihet..
 3. Beuk heller DJ pools. Der DJ og radio stasjoner får musikken sin, da får du også musikken i beste kvalitet... eks digitaldjpool... finnes andre dj pools som er bedre.. men det er bare å google!
 4. Det jeg er mest glad over et at lydnivået et likt på alle låtene, at de føller den nye lufs volumstandaren er helt fantastisk. At musikken får bedre punch og dybde i fremtiden uten distortion... deilig:)
 5. All digital audio er uansett alltid dårlig i forhold til vinyl og analog audio... det er heller ingen vits med mere en 44.1 heller, menneskehørsel stopper på rundt 20, så 44.1 er mer en nok for all overskuelig tid. 16bit er cd kvalitet, og er dårlig, den dagen audio er på 120++ bit så kan digital lyd konkurere med ekte analog lyd.. men pr i dag er vi max på 24bit..så streaming over 44.1 er bare tull...men bruker du earbuds så hører du ikke forskjellen på digital lyd contra analog ly uansett!! 99% av undommen bruker jo buds uansett..
 6. Flott, en fin mulighet for å poste et bilde av fake likes..lol
 7. Tipper disse vill bli stjålet, MYE dyr og eksklusiv elektronikk i disse!.... haha..lol
 8. Ikke rart..... Google Crome er best... Rask og supergod add-blocker, oversiktlig og gode søkeresultater..
 9. Helt greit, men f0 det regulert, hjelm, ilke kjøre på bilvei og max 10kmt!
×
×
 • Create New...