Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Første "date" hva skal vi gjøre


Anbefalte innlegg

Jeg møtte en jente på en fest og har snakket litt men henne på snapchat, men jeg er ikke en person som er ekstremt goe på å holde samtaler gående, så samtalen på snapchat dør fort ut. Jeg hadde noen venner på besøk som visste hvem hun var og di tok kontakt med henne, og det førte til at hun sa til min venn at hun kunne tenkt seg å finne på noe med meg. men siden jeg ikke har snakket med jenter siden 10 klasse(går 3vgs nå) er jeg ekstremt redd for at jeg skal tulle det til og at det bare skal bli kleint, og jeg har ingen anelse hva vi kan finne på å gjøre. Det hjelper heller ikke at jeg er sjenert, er så vidt jeg tør å poste dette. 

 

Noen forslag til en gutt/mann på 18 år kan gjør



Anonymous poster hash: f6619...759
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I min mening bør ikke første date overkompliseres. Det bør være et enkelt møte for å føle på hverandre uten å legge press på at det skal være særlig høytidelig eller "låses fast" over et lengre tidsrom.

 

Kafé, kino, kaffebar eller "en øl" er dårlige valg, i min mening, med mindre dette faktisk er veldig naturlige settinger for dere. På slike dates legger man svært mye press på samtalen og det er stor fare for at det oppstår kleine samtaler og ubehagelige stillheter.

 

Samme med middag hjemme hos en av dere.

Det er vanskelig å være naturlig og komfortabel hjemme hos noen andre.

 

Jeg synes det er best å gå tur sammen på første date. Hvis du eller hun har hund så er det en veldig god unnskyldning til å ta henne med på en tur. Kanskje kjenner du noen som vil sette pris på om du låner hunden deres?

Hund er en naturlig icebreaker så om man har vanskelig for å komme på et samtaleemne så kan man alltids snakke om hunden. Når man er ute på en slik tur er man heller ikke låst til en klokke. Turen kan vare i 20 minutter eller en time alt etter hvordan daten går. Finn en tursti hvor man kan velge en lang eller en kort rute mens man går.

 

Det er bedre om daten er kort og man har lyst å møtes igjen snart enn om den tar for lang tid og man er glad for at den er over.

 

 

Når første date er overstått så kan dere planlegge mer intime dates siden dere begge kjenner hverandre litt bedre og blir mer komfortabel i hverandres selskap.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, som en start kan du begynne å løfte vekter. 18 år gammel og sjenert og livredd for å greie å holde en samtale med ei jente... for 70 år siden dro gutter på din alder rundt i verden for å kjempe mot nazister og fascister.

 

En date er ikke et møte hvor du skal underholde jenta og hun skal være tilskuer for så å godkjenne eventuelt ikke godkjenne deg. Hvis du er redd for noe så gjør det helt til du ikke er redd lenger.

 

Du tar henne med ut og tar en øl. Du sier at du kjøper første runde, så kan hun kjøpe den andre. Så sørger du for at hun snakker mesteparten av tida, du holder tonen flørtete ved å erte henne og være litt kritisk til det hun sier. Underveis sørger du for at det blir klining. Går det riktig bra så tar du initiativet til sex. Husk at du må sitte ved siden av henne og ikke på motsatt siden av bordet.

 

Hvis hun er seksuelt tiltrukket av deg spiller det ingen rolle om det skjer noe kleint. Ting blir bare kleint hvis du tenker at det er kleint. Dessuten slike øyeblikk er egentlig perfekte for å vise hvor god selvtillit du har.

Endret av coffeee
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...