Gå til innhold

Spill-laptop max 12 000,-


Anbefalte innlegg

Budsjettet er på max 12 000,-

 

Denne var på tilbud for noen dager siden til 11 999,- så den ble bestilt da.
ASUS ROG STRIX GL503VM
 

Meeeen, så ser jeg at det kanskje er mulig å fåt 1060 med 6gb til under 12k og lurer på om det gir en bedre deal enn nevnte laptop.
Feks denne fra Multicom Kunshan N950T, litt mer ram på skjermkort og litt bedre prosessor(?).
Det eneste drawbacket er da at ASUS'n har 16GB minne mot Kunshan sine 8GB.

Hvordan er skjermene på maskinene fra Multicom, er de bra? Ser at noen laptopper fra andre produsenter faller litt gjennom på kvalitet på skjerm, men finner ikke mye god info/erfaringer på Multicom sine....en så er jeg dårlig til å lete også da ;)


Jeg innser at jeg er litt blank, min kompetanse på HW var nok bedre i 2001, så alle forslag tas imot med takk  - det er vel også en fare for at det kommer en del nye tilbud de neste to-tre dagene som kan være aktuelle:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her bør du se skikkelige tester. Dette er bærbare PCer, og kjøleløsning er svært viktig når det kommer til ytelse. Er kjølinga dårlig, så vil kortene og CPUen throttle, og du vil ikke få den ytelsen du ønsker.

Ja, men det er det jeg syns er litt vanskelig å finne. Finner bare tester med andre komponenter eller eldre versjoner :/

Lenke til kommentar

Søstra mi kjøpte denne: https://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/10163/asus-tuf-gaming-fx504-15-6-barbar-gaming-pc-sort

 

Virker å være et brukbart tilbud selv om det "bare" er 3Gb versjonen av GTX 1060.

16Gb RAM, SSD + HDD gir nok lagringsplass (jeg ler enda av gaming maskiner med bare 256Gb SSD, ikke mange spill man får installert da!).

 

notebookcheck.net er beste plass å finne seriøse laptop tester.

 

Kort oppsummering: De aller fleste maskiner med intel i7-8750H throttler CPU/skrur av turbo under maks belastning, så da kan man spørre om det ikke er like fornuftig å velge en maskin med i5-8300H. En annen kort oppsummering: Støynivået ved maks belastning er høyt (dvs over 42dB) på de aller fleste gaming maskiner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...