Gå til innhold

De "gule" i Bibelen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her nevner de Johannes' Åpenbaring kapittel 9 og 16 (Revelation 9 and 16 på engelsk). Det står at elva Eufrat skal tørkes ut, og at en hær skal marsjere der. 

Dette tolkes som at det skal marsjere en hær fra Kina og angripe Israel. 

 

https://endtimestruth.com/world-war-iii/the-attack-of-china/

 

Det står "konger fra Østen" eller "kings of the East". 

 

Husker for noen år siden da det var tale om at Kina skulle bygge en motorvei mot Midtøsten, at noen mente de bygde motorveien kun for å transportere en enorm hær til Midtøsten. 

 

Nyhetsspeilet skriver: Ganske merkelig at Mao Tse Tung skrøt i sin dagbok fra 1963 om at han kunne ha 200 millioner soldater klar på et øyeblikk, nettopp som Johannes så i sin visjon (tjue tusen ganger ti tusen), og idag ikke mer enn 2 million? Eller? Og hvordan kunne Johannes vite at befolkningen kunne ha vokst så enormt, fordi på hans tid var hele verdens befolkning på 170 million?

 

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/kina-inntar-europa/

Endret av Budeia
Lenke til kommentar

Ganske merkelig at Mao Tse Tung skrøt i sin dagbok fra 1963 om at han kunne ha 200 millioner soldater klar på et øyeblikk, nettopp som Johannes så i sin visjon 

Hot tip: Mao ga garantert beng i hva som står i bibelen.

 

Og for Guds skyld(bokstavelig talt), aldri bruk nyhetsspeilet som referanse for en eneste setning om noe som helst tema.

 

Det er for ordens skyld ingen kilder på maos dagbok fra annet enn konspi-sider, og for det andre hadde Kina ~600m innbyggere i -63. At en tredel av disse var soldater sier seg selv at er uriktig.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Husker for noen år siden da det var tale om at Kina skulle bygge en motorvei mot Midtøsten, at noen mente de bygde motorveien kun for å transportere en enorm hær til Midtøsten.

 

Kjenner jeg deg rett, så er ikke presisjonsnivået på kildene dine særlig høyt, og dette "ryktet" er sannsynligvis basert på en sammenblanding av flere ting og misforståelse av andre.

 

Men nå skal du høre: Kina startet i 1959 byggingen av en vei over fjellet til Pakistan, et arbeid som tok 20 år og som involverte både kinesiske og pakistanske veibyggere. Veien er asfaltert hele veien, 130 mil lang, fra Kashgar i Kina, over Khunjerab-passet (4700 m.o.h.), og til Abbottabad i Pakistan. Den er i prinsippet vinteråpen, men ved kraftige snøfall kan den bli midlertidig stengt.

 

Denne veien kalles gjerne for Karakoram Highway.

 

Men: Navnet til tross er det feil å kalle dette en "motorvei", og i henhold til etablert geografisk praksis ligger ikke Pakistan i Midtøsten. Så det du skriver er feil, selv om "ryktet" nok har sitt utspring i den virkelige verden.

Fjær -> høns, etc.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...