Gå til innhold

TEST: Witt by Livall WBLBH51MGB


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trenger en løsning for de av oss som er interesert i hifi...........

 

Har syklet mye før, og lett etter gode løsninger for lyd. Jeg er ikke veldig kresen på lyden, men bare det å finne et par OK hodetelefoner som fungerer med hjelm er vanskelig. Jeg har aldri funnet noen rene in-ear propper som jeg orker å bruke lenge av gangen, men synes du det er OK så er nok noen high end propper det nærmeste du kommer.

 

Personlig orker jeg som sagt ikke slike, men jeg har funnet noen propper som holdes på plass av bøyle bak nakken og de synes jeg ikke er så plagsomme å ha på, men det at de ikke stikker inn i øret på samme måte går selvsagt ut over lyden og du vil forstyrres mer av det som skjer rundt deg. Har hatt flere par med ikke-trådløse, men det finnes også trådløse i dag. Jeg har brukt Plantronics Backbeat Fit en del og de har fungert bra uten å bli klemt alt for mye inn i øret av hjelmen. Bøyle over hodet tror jeg du kan glemme hvis du ikke finner noen med veldig tynn bøyle, men tror uansett de vil bli klemt av hjelmen.

 

Siste anskaffelse som jeg ikke har syklet med ennå er Aftershokz Trekz Air som sitter helt på utsiden, og da slipper inn alt av lyd rundt. Veldig behagelige å ha på synes jeg og lyd skal komme inn via "bone conduction". Det virker faktisk, men er ingenting for en lydentusiast. Sennheiser lager fortsatt ikke-trådløse propper med bøyle bak hodet.

Endret av se#
Lenke til kommentar

Trenger en løsning for de av oss som er interesert i hifi. (Trenger ingen moralpreken hær, bare løsning på hjelm og god lyd. Nå skipper jeg hjelmen for god musikk langt ute på landet)

Altså en hjelm som har rom for f.eks sony sine wh-1000xm3

https://www.lydogbilde.no/test/hodetelefoner/sony-wh-1000xm3

 

Da vil jeg anbefale deg å lese deg opp på audeze sine isine 10 eller isine 20.

De skulle fungere perfekt til formålet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

En hjelm som ikke tåler regn kan jo neppe være et godt kjøp her i norge..

 

Hadde de droppet det forferdelige lyset, gjort hjelmen vann tett og noe bedre høytalere så hadde det kunne vært noe å vurdere.

Lyset er vel den viktigste funksjonen foruten å være en hjelm som beskytter hodet.

 

Kunne ønsket meg en som inneholdt hodelampe med hvit lys slik at den kan kompensere for manglende lys på en leiesykkel, og/eller være ekstralys som hjelper meg med lys der hodet ser. Spesielt fint når styret peker fremover, men man vil sjekke ut noe på siden.

 

Dog, uten god lyd så kan det være det samme. Krever ikke ekstremt god lyd, men noe som man kan nyte uten for mye kompromisser, f.eks. noe a la Koss Porta Pro. Og med støydempet mikrofon.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...