Jump to content

per parker

Medlemmer
 • Content Count

  359
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

238 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3204 profile views
 1. GTA V Er nå gratis på Epic store. https://www.epicgames.com/store/en-US/product/grand-theft-auto-v/home?sessionInvalidated=true
 2. Sjekk kabelen og eventuelt test ut en ny. (biltema sine er av god kvalitet) Opplever at usb-C kabler har mye dårligere kvalitet og levetid en de gamle mikro usb kontaktene. Sjekk ladespenning med AccuBattery eller lignende. (2000-3200ma på en god lader, bruker selv en 4 ports Orico lader med quick charge)
 3. Ser fantastisk ut, for min del er jeg hoppende glad for att det er turn based. Har nå prøvd meg flere ganger på pillars of eternity, klarer bare ikke kaoset med rtwp. Har enda original eskene til Baldurs gate 1 og alle andre spillene fra 90 tallet liggende og slenge, beste minnene fra de spillene er jo historien og ikke det kaoset av kamper. Brukte bare velge alle og angrip en av gangen taktikk, grusomme greier, bruke spells var mer friendly fire enn motstandere.
 4. Har ikke lest igjennom alt, men anbefaler å investere i samme type ergonomiske hjelpemidler som blir brukt i arbeidslivet. Hev/senk bord, hyppig pauser, god stol , yoga matte til å stå på og hyppig muskel massasjer har hjulpet meg ekstremt mye.
 5. Noen som har byttet batteri på Nokia 7+? Har bestilt nytt fra batteriexpressen og video på youtube ser grei ut. Håper det ikke ender opp som når jeg prøvde å bytte batteri på en Samsung S6, den havnet i søpla.
 6. Blir jo litt vanskelig det, liberalisme og kapitalisme går hand i hand. Men det nærmeste blir vel kanskje piratpartiet og krf/venstre? Totalt mot min personlige oppfatning om hva landet trenger.
 7. Kvinner har all makt hvor det teller, biologisk. Kvinners dna er representert i 80% mot menn som bare har 40% (en mann har barn med flere kvinner) i befolkningen. Så menn gjør alt vi kan for å tiltrekke partnere , ergo søkes det etter prestisje, penger og makt.
 8. Kjørt android 10 siden Tirsdag og telefonen fungerer utmerket. Batteri tid er forbedret og skjermen låser seg ikke som før. Universell mørk modus er bra , det jeg ikke likte var ikonene som var låst til firkanter (men dette var lett løst med å bytte i developer options).
 9. Hva er alternativet for utskrift fra mobil og andre enheter på farta? Har vært så høvelig når man bare kunne skumme igjennom e-poster og vedlegg på farta og sende det til printeren hjemme.
 10. Har dere mulighet til og teste den mot plex , 4k/hdr? Helst med høy/original bitrate og lydspor.
 11. https://www.microsoft.com/nb-no/p/the-outer-worlds/bvtkn6cq8w5f?activetab=pivot:overviewtab Trenger ikke å bruke Epic store.
 12. Boikotting pga epic launchern? Skjønner ikke hvorfor, er vel akkurat det samme hvor man handler spillene?? Alle har vel minium 16gb pluss nå til dags, så om steam, origin, uplay, battle.net, gog galaxy, betsheda.net og epic launcher starter opp med windows på en rask m.2 ssd, så betyr det jo ingen verdens ting for ytelsen på spillene. Hvis ikonene nede i hjørnet irritere så mye, så er det vel bare å skjule dem?
 13. Pengene igjen og kjøp ett nytt kort eller minimum 2070 Super. (Dette er lik 1080ti i de fleste tester men har jo som kjent mindre vram). Garanti skal ha ingen bruks fradrag og kan kun benyttes i enkelte tilfeller ved reklamasjon.
 14. Savner helse funksjoner som det dessverre bare er Apple som har klart å få til hittil. (Blir aldri å melde meg inn i den menigheten, men er litt sjalu på hvor bra EKG, Sp02 og søvn sensorene er)
 15. Dette er likevel ikke en god grunn. Ser du på nettverksprodukter til bedrifter, som er bedre, så ser ingen av disse ut som romskip fra Star Wars. Det er ikke fordi de mangler antenner og har dårlig rekkevidde. Grunnen til at de designer ruterne til å se ut som romskip er for å selge mer. Kjøper du utstyr ment for bedrifter så ser du på kjedelige ting som hardware, spesifikasjoner etc, men det er alt samme boksen. Rimelig anonym boks. Med disse kan du se at de er bedre. Nei, dette gir ikke mening. Hvor mange bruker NAS for intern lagring på eget nettverk med behov for 5-10Gb hastighet? Og så se på hvor mye det koster å legge til disse portene. Fordi det er IKKE gratis. Det kreves helt andre kontrollere og helt annen hardware for å håndtere disse hastighetene. Disse routerene er allerede 4000 kr. 4000 kr er utrolig mye. Dessuten hvis det er din versjon av hva som er smart for nettverk anbefaler jeg deg å se på switcher. https://www.amazon.com/Ubiquiti-UniFi-Switch-Managed-US-48-500W/dp/B00OJZVBXC/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&linkCode=sl1&tag=arstech20-20&linkId=ad3be0fb4c6c0abb0a708691928690f6 Her kan du få så mange 10 Gb porter du vil. ISPen din tilbyr ikke 10 gigabit, så det er ikke noe poeng i å ha en slik port i en router. Og hvis du har NAS satt opp, ja da kan du jo fint kjøpe en switch for nettverket ditt om hastighet er så viktig. Du kan tom bruke link aggregation og få en 20 gigabit link via den switchen linket over. Så kan du ha det gøy og leke med det, og så la de 99.9% som ikke trenger det slippe å betale en tusenlapp ekstra for noe de aldri kommer til å bruke. Helt ærlig, forbruker-"routere" er en alt-i-ett pakke. Burde ikke brukes av folk som vil gjøre mer med nettet sitt. Da finnes det bedre alternativer hvor du bygger opp nettet ditt selv. En router i seg selv skal jo egentlig bare være en gateway ut mot internet med en del sikkerhet, og vil du ha høy hastighet internt nett med mye overføring så setter du jo opp en switch i mellom der. Og trådløs går over flere aksesspunkt istedenfor et sentralt. Du får gigabit aksesspunkt til 800 kr/stk. Du får en del av dem for 4000 kr for å si det slik, og bedre dekning også. For og ikke glemme at de fleste eldre routere kan settes opp i access point modus. Jeg bruker billige Edgerouter-x som er en fin liten router hvor man kan konfigurere det aller meste. https://www.ui.com/products/#edgemax Og to gamle Asus routere i AP modus (RT-AC66u) og har full frihet til å bare bytte wifi delen ved behov for raskere hastighet.
×
×
 • Create New...