Jump to content

per parker

Medlemmer
 • Content Count

  387
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

250 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3755 profile views
 1. Fikk bestilt på proshop til 14690,- gigabyte 4080 Egentlig bestemt meg for å vente på amd eller 4070, men blir vel sikkert ca like dyrt.
 2. 1000$ med moms blir det å koste minimum 14000. Hvordan fikk du tuf til 13k??
 3. 15299,- på komplett for 4080. Bare å slå til? Har ingen forhåpninger at det kortet blir billigere på svarte fredag. Sist kjøpte kort var gtx1080, som døde en måned før garanti utløp. Fikk 2070super som erstatning. Så 15k etter 6år er vel overkommelig.
 4. Disse spillene er ren gambling. Trigger avhengighet å dertil samme mekanismer som personer som er avhengige av pengespill lider av. Myndighetene må inn å regulere hardere.
 5. Sony HT A9 er fantastisk for rom som ikke er optimale.
 6. Wi-Fi tale virker ikke med Telia/Pixel. Virket på min gamle Nokia 7+.
 7. Android 12 er lansert til pixel 3 og oppover. Startet installasjon på min pixel 4a 5g, krysser fingrene for at BankID, nettbank, tipping, vipps osv fungerer 🙂
 8. Shield er den eneste som jeg kjenner til som har gb lan port, viktig for lokal 4k ripper som er over 100Kbps. (Plex f.eks). Støtter også direkteavspilling av Atmos og de fleste lydformater. Veldig god på emulering, støter også alt av wifi/blåtann utstyr.
 9. Hvordan er hopp & sprett og quickscope? Cold war er blitt til en hoppe simulator med quickscoping. Regner med det er det samme hær? Om hopping gir fordeler denne gangen også, står jeg over til bf2042 ankommer.
 10. Firaxis har enda ikke skuffet min spillestil, blir dag en kjøp.
 11. Hvordan er det i forhold til det nye disciples spillet? Vurderer ett av disse. https://store.steampowered.com/app/1287840/Disciples_Liberation/
 12. Skremmende hvor mange som ikke er for ytringsfrihet og hvor det man ytrer i andre sammenhenger enn jobb går utover yrkesliv. Om noen år er jeg redd ytringsfrihet er noe fra en fjern fortid.
 13. Beskrivelse på handlinger, sted og uttrykk er jo idiotisk å kreve rettigheter for. Warzone er jo bare krigssone, en beskrivelse benyttet i militære formål.
 14. Ali sine er ok, ingen problemer. Men som alle nye telefoner er det ett hærk og få byttet. Ha rett utstyr på plass. Bytter ut min trofaste nokia 7+ nå med en pixel 4a5g, men har vært strålende fornøyd med telefonen i de årene jeg har eid den.
×
×
 • Create New...