Jump to content

per parker

Medlemmer
 • Content Count

  362
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

238 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3268 profile views
 1. Foruten om nord-norsk. Ivar Åasen orket ikke å ta med språket fra Trondheim og oppover, det var bare for bønder. https://sprakprat.no/2019/02/22/da-aasen-skulle-gjere-landsmalet-forstaeleg/
 2. Har dere kjørt factory reset? Gjør dette bestandig når et nytt os lanseres og opplever sjeldent problemer.
 3. Er det ikke mulig å skille person og arbeid lenger? Om jeg leser en god bok, ser en film/serie, spiller et bra spill osv så driter jeg langveis i hva forfatteren eller skuespilleren har utført på privat tid.
 4. GTA V Er nå gratis på Epic store. https://www.epicgames.com/store/en-US/product/grand-theft-auto-v/home?sessionInvalidated=true
 5. Sjekk kabelen og eventuelt test ut en ny. (biltema sine er av god kvalitet) Opplever at usb-C kabler har mye dårligere kvalitet og levetid en de gamle mikro usb kontaktene. Sjekk ladespenning med AccuBattery eller lignende. (2000-3200ma på en god lader, bruker selv en 4 ports Orico lader med quick charge)
 6. Ser fantastisk ut, for min del er jeg hoppende glad for att det er turn based. Har nå prøvd meg flere ganger på pillars of eternity, klarer bare ikke kaoset med rtwp. Har enda original eskene til Baldurs gate 1 og alle andre spillene fra 90 tallet liggende og slenge, beste minnene fra de spillene er jo historien og ikke det kaoset av kamper. Brukte bare velge alle og angrip en av gangen taktikk, grusomme greier, bruke spells var mer friendly fire enn motstandere.
 7. Har ikke lest igjennom alt, men anbefaler å investere i samme type ergonomiske hjelpemidler som blir brukt i arbeidslivet. Hev/senk bord, hyppig pauser, god stol , yoga matte til å stå på og hyppig muskel massasjer har hjulpet meg ekstremt mye.
 8. Noen som har byttet batteri på Nokia 7+? Har bestilt nytt fra batteriexpressen og video på youtube ser grei ut. Håper det ikke ender opp som når jeg prøvde å bytte batteri på en Samsung S6, den havnet i søpla.
 9. Blir jo litt vanskelig det, liberalisme og kapitalisme går hand i hand. Men det nærmeste blir vel kanskje piratpartiet og krf/venstre? Totalt mot min personlige oppfatning om hva landet trenger.
 10. Kvinner har all makt hvor det teller, biologisk. Kvinners dna er representert i 80% mot menn som bare har 40% (en mann har barn med flere kvinner) i befolkningen. Så menn gjør alt vi kan for å tiltrekke partnere , ergo søkes det etter prestisje, penger og makt.
 11. Kjørt android 10 siden Tirsdag og telefonen fungerer utmerket. Batteri tid er forbedret og skjermen låser seg ikke som før. Universell mørk modus er bra , det jeg ikke likte var ikonene som var låst til firkanter (men dette var lett løst med å bytte i developer options).
 12. Hva er alternativet for utskrift fra mobil og andre enheter på farta? Har vært så høvelig når man bare kunne skumme igjennom e-poster og vedlegg på farta og sende det til printeren hjemme.
 13. Har dere mulighet til og teste den mot plex , 4k/hdr? Helst med høy/original bitrate og lydspor.
 14. https://www.microsoft.com/nb-no/p/the-outer-worlds/bvtkn6cq8w5f?activetab=pivot:overviewtab Trenger ikke å bruke Epic store.
 15. Boikotting pga epic launchern? Skjønner ikke hvorfor, er vel akkurat det samme hvor man handler spillene?? Alle har vel minium 16gb pluss nå til dags, så om steam, origin, uplay, battle.net, gog galaxy, betsheda.net og epic launcher starter opp med windows på en rask m.2 ssd, så betyr det jo ingen verdens ting for ytelsen på spillene. Hvis ikonene nede i hjørnet irritere så mye, så er det vel bare å skjule dem?
×
×
 • Create New...