Jump to content

per parker

Medlemmer
 • Content Count

  381
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

251 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3563 profile views
 1. Android 12 er lansert til pixel 3 og oppover. Startet installasjon på min pixel 4a 5g, krysser fingrene for at BankID, nettbank, tipping, vipps osv fungerer 🙂
 2. Shield er den eneste som jeg kjenner til som har gb lan port, viktig for lokal 4k ripper som er over 100Kbps. (Plex f.eks). Støtter også direkteavspilling av Atmos og de fleste lydformater. Veldig god på emulering, støter også alt av wifi/blåtann utstyr.
 3. Hvordan er hopp & sprett og quickscope? Cold war er blitt til en hoppe simulator med quickscoping. Regner med det er det samme hær? Om hopping gir fordeler denne gangen også, står jeg over til bf2042 ankommer.
 4. Firaxis har enda ikke skuffet min spillestil, blir dag en kjøp.
 5. Hvordan er det i forhold til det nye disciples spillet? Vurderer ett av disse. https://store.steampowered.com/app/1287840/Disciples_Liberation/
 6. Skremmende hvor mange som ikke er for ytringsfrihet og hvor det man ytrer i andre sammenhenger enn jobb går utover yrkesliv. Om noen år er jeg redd ytringsfrihet er noe fra en fjern fortid.
 7. Beskrivelse på handlinger, sted og uttrykk er jo idiotisk å kreve rettigheter for. Warzone er jo bare krigssone, en beskrivelse benyttet i militære formål.
 8. Ali sine er ok, ingen problemer. Men som alle nye telefoner er det ett hærk og få byttet. Ha rett utstyr på plass. Bytter ut min trofaste nokia 7+ nå med en pixel 4a5g, men har vært strålende fornøyd med telefonen i de årene jeg har eid den.
 9. Vel, øyet som ser også videre. Men uansett så har Norge (og Europa) langt mindre forskjeller enn hva resten av verden har. M-kay, sosialisme og åpenhet good. Librarisme med store forskjeller og ultrarike personer med mye makt, bad. OK. Ferdig snakka
 10. Er enda mye som gjenstår, men vi ligger sansynligvis på topp i Europa (og mye tyder på i verdensbasis) https://www.faktisk.no/faktasjekker/l2X/vi-vet-ikke-om-norge-har-lavest-okonomisk-ulikhet-i-europa
 11. Er nyttig for å utviske sosiale forskjeller. Sosialisme er bygget på likhet, ikke som i USA hvor de rike bare blir rikere og skjuler sine formuer.
 12. Håper virkelig det er mer likt DA:Origins enn DA:Inquisition! RPG med historie over åpen verden flyvende objekter.
 13. For en som har vært 100% pc spiller i lang, lang tid så er den nye xboxn perfekt til stua som kompanjong til pc og mediestreamer. Med gamepass som er kryssplattform har microsoft gjort noe genialt for oss gamle nerder, hvor vi kan spille hvor vi vil og bruke tastatur/mus på konsoll "out of the box".
 14. Ingen problemer med det. Du kan til og med bruke igpu til det formålet.
×
×
 • Create New...