Gå til innhold

Telia og Get slår seg sammen – Dette vil det føre til for deg som kunde


Anbefalte innlegg

Nå tipper jeg at erfaringer med stabilitet varierer etter hvor man bor. Vi gikk over til Altbox, det har vært et år med masse ustabilitet. Hver uke er det flere ganger krøll med TV tjenesten til Altibox, opptak som ikke virker og tjenester som stopper opp eller er nede.

Endret av plankeby
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men er det ustabilitet på internett også? For hvis internet funger men ikk dekoderen er nok heller enten ruteren som feiler.  Eller sentral feil hos altibox.

Men hvis det er fiberen som er koblet ut eller nede, er vel problemet et annet sted.

 

Største problemet med altibox er de ikke er telefonlevrandør som telenor og get har avtale internt slik man kan få datapakke hvis brebåndet er nede. Så får du problemer blir det verre med løsning. Synd det ikke funger med telia hvis man er telenor kunde. Usikkert om chilimobil funger hvis man er get kunde.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Folk er rare og ser på 60" TV isteden for på Maccen. Rart med det. Skulle nesten tro TV var dødt da ingen satser på innhold lenger. Idol er over, ingen Pærradise og Ex on the Beach. TV lever gitt. Nå som man kan se TV når og hvor man vil blir det enda mer folk som ser "TV".

 

Du snakker om streaming? Get, Altibox, Canal Digital (Telenor) osv er ingenting annet en internettilbydere. Krampeaktig forsøk på å fremdeles være relevante når de ikke produserer noe selv, men bare er et fordyrene pengesug mellom deg og produsenten av innholdet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...