Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Håndbrekk nekter å holde bakhjula


Anbefalte innlegg

Hei!


Jeg har en kia ceed som jeg har bytta bremsesko + monteringsett, bremseskive og bremsewire. Jeg har hatt håndbrekkwire løs og justert skoene så de akuratt tar litt i bremseskiva. Deretter har jeg stramma bremsewire, men den nekter å holde hjula. Den ene siden har 30% ca bremse mens venstresiden har 5% bremse når jeg tar håndbrekket helt opp. Vaieren blir veldig stram, så det kan vel ikke være vaieren siden den også er helt ny. Det er caliper på kia ceed 2007 mod, men bremsesko som håndbrekket..


Kloa fra bremsewire og inn til bremseskive er fri og kan beveges. Er det noen som har noen tips eller ide om hva jeg overser her?


 


Takk for hjelpen! :) 


Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som regel er det litt "belegg" på nytt bremseutstyr som må "brennes" av først før man får full effekt. Så ut å dra litt i brekket i fart (ikke for hardt da  :)  )

 

Hvis man har vært litt uforsiktig og fått fett på bremseflatene vil dette merkes på dårlig bremsevirkning.

Lenke til kommentar

Jepp, jeg har vaska bremseskivene godt med bremserens. Jeg får stramma vaieren så hardt at jeg nesten ikke klarer å ta vaieren ned igjen etter den står i full posisjon. Men kanskje jeg skal teste å vaske bremseskivene igjen, for kan jo ha kommet litt fett der og kjøre med litt brekk bortover.Jeg ser på bremseskoene at det kommer nær bremseskiva men at det bare er ca 40-50% av skoene som går inntil skiva. Hmm takk for tips alle sammen ;) 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...