Gå til innhold

Var det gjerrig av meg?


Anbefalte innlegg

Jeg driver og selger noen pent brukte barneklær. (Har kastet en del som ikke var brukendes, så dette er klær uten bruksmerker, og fremstår nesten som nye).

Har lagt de ut til alt fra 5 - 80 kroner. Gjennomsnittspris er på ca 35 kroner. 65 plagg ligger ute, med det som nå er en totalpris på 2200 kroner. Dyreste plagget er en ullgenser som koster 500 kroner ny, og som har fått en prislapp på 80 kroner. Dette er altså snakk om ulltøy, penkjoler og sommerklær.

 

Jeg ble kontakt av en lokal dame, som lurte på hva jeg ville selge alle klærne for. Jeg svarte at totalpris om jeg skulle selge alt var 2200 kroner, men jeg kunne gå ned til 2000. Jeg hadde forventet å prute, og var klar til å gå ned ytterligere noen hundrelapper. Men dama sa hun ville kjøpe klærne for 500 kroner.

Jeg foreslo at hun skulle komme med et motbud høyere enn 500 kroner, men hun sa bare:

 

"Var dyrt for bruktklær, eg selger bossekker for maks 500kr, så 2000kr er mykje, like greit å kjøpe nytt."  Får ikke akkurat kjøpt 65 klesplagg til 500 kroner, og jeg skal jo ha noe penger igjen til å kjøpe inn nye klær til to nye sesonger...

1f641.png Snur man det syns jeg det er hårreisende å be om å kjøpe fine klær til 8 kroner per stykk.

 

Dama er butikksjef på den lokale nille-butikken forresten. Jeg er fristet til å gå innom og fylle en sekk med varer og kreve å få det til 500 kroner. Folk har jo tross alt tatt på varene... høhø...

 

Men assa, er jeg helt urimelig som syns det var litt lite å selge for? Skal sies at ny verdi på klærne ligger om lag på 7000 - 8000. Ull og penkjoler er ikke akkurat billig.

 

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, fy fasan nå var du gjerrig. Hun burde da fått det gratis!

 

Neida ✌

 

Da får hu kjøpe brukt et annet sted, så enkelt er det

Hehe, ja men en begynner jo å lure. Klart jeg har mer arbeid av å selge del for del, og noe ender sikkert opp med ikke å bli solgt, men da har jeg i det minste gjort det beste jeg kan for å få en god pris.

 

Yep, hun kan kjøpe andre plasser. Har allerede solgt en del plagg i dag, så jeg er fornøyd så langt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du må aldri tvile på dine instinkter når det kommer til salg. Hvis noen kommer med et bud som føles som uforskammet lavt, så er det riktig i 99% av tilfellene. Det beste er å legge seg litt for høyt til å begynne med, og gradvis senke prisen over tid. Man må aldri ha dårlig tid. Jo bedre man markedsfører hvert plagg, jo større er sjansen for å få solgt det til en høyere pris.

 

Det kan hende ho kommer tilbake og gir et høyere bud om en uke.

 

Hvis du skal være 100% sikker på om prisene dine er riktig, så må du finne like plagg som dine egne og hva de blir solgt for.

 

Det kan være at markedet er tregt også. Klesmarkedet er jo så utrolig stappfullt, det er klebutikker overalt, spør du meg.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Nei, det var ikke gjerrig av deg. Flust av folk som selger klær. Take it or leave it. Jeg hadde muligens gått ytterligere ned i pris dersom klærne hadde vært ute for salg over lengre tid, med ingen respons (for å bli kvitt det).. men hvis du har anledning til å sitte på det på ubestemt tid, så er det kun du som dikterer prisene, så får potensielle kjøpere forholde seg til det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...