Gå til innhold

Ubisoft: – The Division 2 får masse innhold allerede ved lansering


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fullstendig enig med flere andre her, fantastisk komisk at det skal være nødvendig å reklamere for at spillet har masse innhold fra release. Jeg forstår selvsagt hva de sikter til i forhold til mmo markedet og evnt endgame-verdig content, men det er et godt bilde på dagens spillindustri, spesielt med tanke på aaa titler. For et vanlig aaa spill kan vel dagens release dato nærmest regnes som en "soft-launch" der de ser om det er verdt å produsere spillet ferdig eller bare fikse noen bugs og si seg fornøyde.

Lenke til kommentar

The Division er rimelig fantastisk akkurat nå så gleder meg til oppfølgeren. Ubisoft har snudd på veldig mye egentlig. De pøser ut updates i fleng på alle sine spill for tiden. I For Honor så driver dem fortsatt å leier inn motion capture folk som koster ekstremt mye for å gi oss nye executions gratis..... rimelig nice.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Helt utrolig tittel. Får mye innhold ved release. At et spill har mye innhold ved release skulle jo tross alt bare mangle..

 

Tittelen er nok rettet mot dem som har kjenner til spillet og hvor forholdsvis lite innhold det hadde på lansering for dem som spiller 24/7. Det tok en god stund før spillet fikk nok kjøtt på beina til å tilfredsstille disse spillerne og andre når dem etterhvert hadde gjort alt. 

 

Det blir tydeligvis ikke tilfellet med TD2.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...