Gå til innhold

FOTOESSAY: Hils på den dyreste vanlige mobiltelefonen du kan kjøpe


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her manglet det vel litt på informasjonen om den nye PD huawei'n vel? Høyere oppløst skjerm, ok? Hva med så skrive oppløsningen? Ser ut som den også har en skjerm på baksiden, er det en e-ink skjerm? Eller amoled? Er det andre fysiske forskjeller? Ram, cpu, klokking, etc. Hva med litt mer detaljer om kjøleløsningen?

Ser ut som denne ble publisert for å være først, greit nok det men å publisere slikt på Tek blir litt feil i forhold til leserne. Kanskje hadde saken passet bedre på vg slik saken står nå. Ja dere oppdaterer sikkert saken etterhvert. Men tipper mange av leserne da på egenhånd har funnet all den infoen som manglet i denne artikkelen og således ikke kommer til å klikke seg inn igjen for å lese en svært lite teknisk artikkel publisert på tek.

 

De som ønsker kan se forskjellen på P20 Pro og Prosche design på gsmarena

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9106&idPhone2=9141

 

Porsche design versjonen kjører oppløsning på 1440 x 2880....stock clock. 

Endret av bojangles
  • Liker 3
Lenke til kommentar

For en som ringer, sender testmeldinger og ser på nettaviser på mobilen en gang i blant, så er dette TOTALT bortkastet.

 

Men så mye medieomtale som denne telefonen får nå, så blir den nok et statussymbol for mange og DET er viktig det.......... for mange!

 

Ellers er det interessant å se at Kineserne kommer "som kuler" og leverer kvalitetsprodukter. Er nok ingen "Kinavare" dette her.

Lenke til kommentar

Dette er en mye bedre tilnærming til luksustelefoner enn Nokia's Vertu-versjon. De bare la gull og bling oppå en utdatert telefon og kalte den "luksus".

 

Det de har gjort er å lage en klasseledende supertelefon (P20 pro) og priset den under sine konkurrenters toppmodeller (iPhone X, S9+). De tar så samme telefonen og legger inn genuint og objektivt bedre egenskaper (mer minne, fingeravtrykksleser i skjermen, bedre skjerm etc) så telefonen er enda bedre enn flaggskipsmodellen. De priser den så ikke i hunretusenklassen, men dobbelt av hva "mainstream"-telefonen gjorde. De legger så på et designelement som gjør at folk kan skryte (pittelitt) - på samme måte som de gjør når de går med en Omega-klokke istedetfor en Seiko.

 

Prisen er høy for "hvermansen", men ikke avskrekkende for øvre mellomklasse (tenk de som sto på venteliste for å kjøpe en Tesla). Dette segmentet må da være langt større enn Bentley-segmentet.

 

Dette vil nok være mobilverdenens "Tesla". Overkommelig luksus som faktisk har noe for seg og ikke *bare* er for show...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Jeg bor i Qatar og der koster den 11206kroner for 256gb versjonen. Samme pris var for PD mate10, 256gb versjonen.

Får du tak i den røde utgaven i Qatar?

Nei desverre bare den sorte 256gb versjonen. Den røde har jeg bare sett for salg i Kina, og med en pris på USD2800.- og det betaler jeg ikke for den.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...