Gå til innhold

Jeg er så uansvarlig- noen råd?


Anbefalte innlegg

Jeg har en drøm om å studere et vanskelig studie som krever hard arbeid men jeg har blitt så uansvarlig. Kanskje det er fordi det er så mye selvstudium i dette studiet. Jeg sitter og gamer og spille og se på serier hele dagen lang. Jeg vet ikke hva er det med meg.

 

Har noen vært i en slik situasjon?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du trenger å bli inspirert og motivert. Skriv ned tanker du har rundt hvordan du skal jobbe etter studiene, hvordan livet skal se ut. Kanskje ta kontakt med noen som jobber med det du skal studere med. Inspirér deg selv.

 

Hva ville du gjort om du vant jekkpotten i vikinglotto? Ville du gått løs på studiene da, ventet noen år, eller ikke sett det som nødvendig?

Lenke til kommentar

De aller fleste av oss har vel opplevd at det kan være vanskelig å finne motivasjonen og energien til å jobbe med studiene i perioder. Sett spillkonsollen på et utilgjengelig sted og sett av noen timer til skolearbeid hver dag. Jobb helst på samme tid hver dag, så er det ikke så vanskelig å bestemme seg for å komme i gang.

Lenke til kommentar

Hehe, ja!

 

Men spm er hvor lenge har du gått slikt, hva ønsker du å studere og ikke minst det viktigste; hvorfor vil du studere det du drømmer om?

 

Litt avhengig av flere faktorer så må du nok regne med å snuble endel og bruke litt tid på å komme inn i en god og varig rutine. Men det blir feil å omtale seg selv som uansvarlig bare fordi du spiller mye eller ser mye på TV.

 

Hvis du åpenbart neglisjerer ting så er du selvsagt uansvarlig, men vi er alle forskjellige i forskjellige situasjoner.

Endret av herbiwere
Lenke til kommentar

Kjenner meg ekstremt igjen! Har jeg ingen interesse for faget, selvom det er innenfor min studieretning, så er det umulig å jobbe med. Professorer som ikke henger helt med ødelegger godt også, recipe for failure.

 

Prøv å bruk gaminga, ikke som en unnskyldning, men som en belønning. Du SKAL gjøre så og så mye arbeid før du får spille. Som de andre sier så er dette ene og alene rutine. Det er tungt å gjøre det som jeg sier, og det er tungt og gjøre det slik de andre sier, til du kommer inn i rutina. Sålenge du får en rutine til å sitte, og får gjort alt, er det ikke så nøye hvordan du får det til, innenfor lovens rammer såklart :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...