Gå til innhold

Den store Google Pixel 2 XL tråden


Nystic

  

66 stemmer

  1. 1. Har du kjøpt Google Pixel 2 XL?

    • Ja
      16
    • Nei
      50


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Byttet fra Nexus 6P, og det er deilig å ha batteri hele dagen. Baksiden er ikke like glatt som 6P, så jeg kan endelig slippe deksel. Nesten verdt oppgraderingen bare der. Meget fornøyd med kameraet, men irritert over at portrettmodusen oppretter en ny mappe for hvert eneste bilde man tar. Skjermen har jeg ingen problemer med i det daglige.

Eneste nedturen i hverdagen er at fingeravtrykkleseren er veldig sensitiv når det gjelder fuktighet / klam finger sammenlignet med 6P og iPhone 7. Mye raskere, men jeg opplever oftere at den ikke vil låses opp.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Byttet fra Nexus 6P, og det er deilig å ha batteri hele dagen. Baksiden er ikke like glatt som 6P, så jeg kan endelig slippe deksel. Nesten verdt oppgraderingen bare det.

 

Hehe, 6P er glatt som teflon ja. Ser frem til å bytte den med Pixel 2 XL, selv om min 6P er erstattet med en med godt batteri og er så god at den egentlig ikke rettferdiggjør ny telefon. Men modellen er jo 2 år gammel da... :)​ Pixelen er i øyeblikket på vei fra Italia med posten  :roll:.

Endret av euphoria.
Lenke til kommentar

Noen som har kjøpt via Multicom ? Smertefri handel og rask levering ?

Det kommer an på hva du mener med "rask levering". Det kan ta noen dager / opp til en uke før de får sent ordren selv om varene er på lager. Jeg har det aldri (ok, nesten aldri da) travelt når jeg handler på nett, så det er ikke noe problem for meg.

Lenke til kommentar

Ok, takker dere for svar. Sitter litt i tenkeboksen når det gjelder denne. Er kritikken den har fått for skjermen overdrevet eller berettiget?

Overdrevet, og kan ikke si at jeg angrer på kjøpet i det hele tatt! Flere av "problemene" som det har blitt rapportert om er nå blitt fikset i Android 8.1. 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...