Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

E-Sigaretter: Spørsmål, anbefalinger og diskusjon


Lakus

Anbefalte innlegg

Amen. Kostnadene går ned veldig og, selv om de ikke er spesielt høye til å starte med når man damper. Tror coilen jeg bruker nå har vært på kayfunen i flere måneder (kanskje over ett år til og med?). Så lenge jeg behandler den pent (har fucka opp coils ved å prøve å dra ut tett, våt bomull med makt feks) og ikke dry burner så fryktelig mye mellom hver gang (ett tips er å blåse på coilen mens du varmer den opp, da får den dry burnet uten å svi i flere sekunder) så varer nok egenprodusert coil veeeldig mye lenger. Smaken er også formidabel, og hvis den ikke er det så vek på nytt eller lag ny coil uten å tenke over det. Er så glad for at jeg slipper å gå tom for coils også, er det noe kanthal hjemme så har du coil liksom! Er verre med juice :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har prøvd ganske mange med tobakkslignende smaker og de fleste av dem smakte direkte vondt. Det var t.o.m. god e-juice til 50-60kr flaska (10ml). Noen var ganske ok, men jeg foretrekker å dampe ren PG/VG blanding istedet for. Har prøvd mange andre smaker som smaker helt for jævlig, det er en liten sjanse spill om man liker en smak eller ikke. Jeg liker smaker som andre gir 8 av 10 til 10 av 10 i score, mens mens smaker som noen har gitt 4 av 10 og 5 av 10 har jeg likt.

 

Bestilte nettopp Innokin Prism T22 tanken som er linket til i posten min over. 150kr for den og 5 fordamperhoder. Må bare prøve hvorden de er. Jeg bruker utstyr som gir lite damp inne, denne skal gi god smak ifølge tester.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...