Gå til innhold

Biltur Oslo-Bergen i sommer. Gode fotolokasjoner for landskapsbilder?


Anbefalte innlegg

Stedatter hadde et ønske for sommerferien, og det var å sove i telt av alle ting. I den forbindelse har jeg foreslått å kjøre Oslo- Bergen, hvor vi planlegger å campe på veien, og ha akvariet som mål for turen. Stoler ikke på at gleden ved å sove i telt er nok til å glede ungen i lengden.  

 

Planlegger en tur fra Oslo - Lærdal - Aurlandsfjellet - Flåm - Nærøyfjorden - Voss - Bergen.

 

Siden jeg også håper å få fotografert på turen trenger jeg gode forslag til gode lokasjoner på turen, og gjerne et sted der jeg kan snike meg ut av teltet og få med meg soloppgang og vakker natur i nærheten av campingstedet. Regner med at det blir å campe et sted mellom Flåm og Voss. Da kan vi gjøre unna Bergen på en dagstur, og returnere til campingplassen på ettermiddagen.

 

Så gode lokasjoner for landskapsbilder, og gjerne gode campingsteder tas i mot med takk om andre har erfaring fra lignende turer.

Endret av archongamer
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kommer an på hva slags natur du liker og hva slags bilder du vil ta. Mose på en stein med et ødeland bak er jo et naturbilde. Etter min mening så er det mulig å få gode landskapsbilder i hele Norge der det ikke er mye bebyggelse.

 

Siden jeg skal på den siden av landet er det gjerne litt dramatikk. Så høye fjell, fossefall, fjorder osv. Litt variasjon fra landskapet rundt Oslo.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...