Gå til innhold

Nye hodetelefoner (støykansellering er et must!)


Anbefalte innlegg

Hei!

Da tok jeg steget å solgte mine Bose Qc25 til fordel for Trådløst - støykansellering hodetelefoner.

 

Har sett en del på Denon AH-GC20 men finner liksom ingen tester som er 100% synes jeg.

Noen som har personlige erfaringer fra diverse hodetelefoner?

Bose Qc25 var bra på fly, men ledningen ble tull ombord der syntes jeg, litt svak lyd, så er ute etter litt mer futt. (flyr mye iløpet av året)

 

Bor litt ugunstig til her i "Norges land" så kan liksom ikke bare "poppe" innom noen butikker og prøve forskjellige.

 

På forhånd takk! :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei - har disse selv, og er veldig fornøyd med disse. De sitter godt på hodet, er behagelige og, ikke minst, har god lyd; fyldig bass (kunne dog vært litt kvassere), detaljert lydbilde og en ren, klar lyd. 

 

Det eneste jeg har å utsette på disse er at for å slå av og på pause må man dytte inn spaken man skifter sang med, og det skal lite til før man ved et uhell har hoppet et spor frem eller tilbake. Som en rask fotnote har jeg fått tilbakemeldinger på at lyden i mikrofonen er suboptimal ved samtaler. Jeg liker sjelden å snakke med slike i en samtale uansett, men det er jo noe å tenke på.

Endret av MSg
Lenke til kommentar

Du ber om to ting som er ganske motstridene. Høy lyd og batteridrift er som regel ikke særlig forenelig da produsentene prioriterer lang batterdrift fordi støyreduseringen gjør at du lytter på lavere volum enn uten støyredusering. Lydkvalitet og trådløs er heller ikke særlig forenelig for den saks skyld, men aptX er ganske bruktbart kvalitetsmessig. Hvis du ikke liker Bose er vel Sony MDR-1000X verdt en vurdering, ikke det at de spiller høyest, men de er etter mitt syn noe av det beste som er å oppdrive på markedet. De har også profiler på støytype for å fungere best mulig i forhold til hvor du bruker dem.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Alternativt vurdere AKG N60NC? Disse har litt svakere støyreduksjon på høyre frekvenser enn Bose, men tar det igjen på batteritid, de har oppladbart batteri som holder ca 20 timer (kan også lades fra f.eks nødlader) på BT. Kan også brukes kablet, da med opptil 30 timer batteri. De har også bedre og hakket mer mer engasjerende lyd enn Bose og tar ganske mye mindre plass i sekk/veske enn Sony'ene.
Jeg har ikke hørt på Sony'en, så jeg kan ikke sammenligne disse utenom facts, men jeg liker i hvert fall AKG'ene atskillig bedre enn QC25

Endret av toffo
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...