Jump to content

herman.o

Medlemmer
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

915 profile views
 1. Er det trolig at det blir undervisning over nett hvis korona smittetallene øker opp mot skolestart? Hvordan var det for studentene i vår?
 2. Hei Er det mulig å trene på skolene eller må jeg få kjøpt meg medlemskap på treningssenter i nærheten?
 3. Er en veldig spennende dag, sjekker mailen hele tiden
 4. Ja, tror det blir veldig tilfeldig på hvem som kommer gjennom intervjuet eller ikke. De klarer ikke å vite om jeg er egnet på en samtalte over telefon, det skulle minst vært en videochat.
 5. Nå har Covid-19 dødelighet på 2-3% og vanlig influensa dødelighet på 0,1-0,2%. Så jeg ville sagt det er ganske alvorlig hvis millioner av mennesker blir smittet
 6. Har noen gode eksempler på spørsmål som kan komme på intervjuet? Jeg slet veldig i fjor og trenger å sette meg ned å øve litt 😊
 7. Ser frem til opptakene til våren som da blir min andre søkerunde. Kom meg fint igjennom de fysiske testene i fjor, men strøk på intervj og fikk i tilbakemelding i å oppsøke nye miljøer for å bli mer moden. Jeg begynte derfor å i høst på en bachelor og tok på meg et par jobber ved siden av. Håper dette gir resultater. Har dere noen tips til intervjuet som jeg kan ta med meg? Har hørt det kan være en god ide å sette seg ned med noen å øve.
 8. Trenger sårt hjelp med å finne ny skjerm og det blir derfor en av disse: https://bit.ly/2MQLOcm https://bit.ly/2pay0AB Men jeg klarer ikke å finne noe forskjell på de to. Er det noen som har noe erfaring med disse? Eller som finner noe forskjell på de?
 9. Røk på intervjuet nå i år så håper jeg kommer inn neste år. Blir spennende å følge forumet igjennom året
 10. Ikke uvanlig å studere når du er 22 år. Er 21 selv og har ikke begynt studier
×
×
 • Create New...