Gå til innhold

Gunnar Greves plateselskap hacket av 16-åring: – Vi måtte endre forretningsmodellen og digitalisere sjappa


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Alternativ overskrift: "Gjerde med ubrukelig maskevidde lar reven herje fritt i hønsegården. Bonden ber gjerdefabrikant om hjelp - blir rådet kaste ut leverandøren av piggtråd."
 
Denne typen "artikkel" rammes da visserligen av loven? Spesifikt "§3-3 Forbud mot skjult reklame og andre former for skjult markedsføring" i Kringkastingsloven. Og hvorfor gjengis dette bestillingsverket på Teknisk Ukeblad?

Endret av 1P4XZQB7
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Leste kritikken før artikkelen, og syntes den var grunnløs til jeg leste den siste delen. Den passer jo ikke inn i historien i det hele tatt.

 

Jeg leste artikkelen først, å jeg leste ...

 

<sammendrag>

Gunnar Greve og superstjernen Alan Walker ... ble hacket av finsk 16 åring .... å ble tatt på sengen ....

Risikosport å fortsette på denne måten, sier Greve ... tidsspørsmål før det kunne smelle skikkelig ...

Alan Walker var veldig nøye på å bruke sikre passord ...Heldigvis var hackeren en blodfan av Alan Walker ...

 

Episoden fikk Greve til å ta kontakt med Microsoft ....

nå bruker vi Microsoft Teams slavisk ... det har revolusjonert måten vi jobber på ....

kastet ut alle Macer til fordel for Surface-produkter .... første bedriften i Norge som tar i bruk dette ...

 
Lang beskrivelse av hvor fantastisk Surface Studio og Microsoft er ....
</sammendrag>
 
Nå vet ikke jeg hvem hverken Greven eller Superstjernen er, men jeg vet hvem Mr. Gates er, mannen som har betalt et klekkelig beløp til Digi for denne reklamen !
Endret av adeneo
Lenke til kommentar

 

Episoden fikk Greve til å ta kontakt med Microsoft ....

nå bruker vi Microsoft Teams slavisk ... 

 

Ja, det var der jeg fikk en wait-what opplevelse.

 

Når jeg leser det på nytt så skjønner jeg at "bridgen" her er "Vi ble hacket fordi vi hadde usystematiske samarbeidsrutiner <-> Men nå har vi et samarbeidsverktøy <-> Oi, se så bra samarbeidsverktøy".

 

Det var ikke en god bridge på den tracken der. Det får det til å høre ut som Microsoft er takeoffen og alle bare raver med hendene over hodet til hva-var-det-verktøyet-het-igjen i refrenget. Hadde de i det minste holdt seg til "vi har måttet finne nye måter å jobbe på, og valgte da hva-var-det-verktøyet-het-igjen, nu går alt så meget bedre" så hadde sangen kanskje vært interessant. Men den oppramsinga av Microsofts produktliste på slutten gjør at man begynner å lure på hvilke rabatter Gunnar fikk på disse produktene.  

Lenke til kommentar

Hei - leser kritikken, og ser at noen oppfatter artikkelen som tekstreklame. Dette er selvfølgelig ikke en betalt artikkel, da ville den vært merket. Men vi besøkte dette musikkstudioet og synes historien til Gunnar Greve var interessant nok til at den var verdt å skrive om. Mer komplisert enn det er det ikke. :-)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9

Digis intensjoner med artikkelen er uinteressante. Innholdet, derimot, er interessant. Jeg skal ikke blåse dette ut av proporsjoner, men hvis dette går videre i andre instanser, vil det bli lagt vekt på hva dere faktisk har gjort, ikke hva dere mente å gjøre. Selvsagt skal dere skrive om ting dere er opptatt av, men i et forum som jevnlig bringer betalt (og merket) innhold, kan dere fort komme ut på dypt vann.

Lenke til kommentar

Det mest nyhetsverdige var at leder for programvarevalg i dette selskapet tok et skippertak og sparket ut Apple. Spesiellt siden bransjen der er preget av Apple-produkter da. Selv om det finnes Windows-greier fra 1990-tallet i bransjen også, tror jeg. Kjenner ikke bransjen "pr. se".

 

Likner veldig på en reklameartikkel for Microsoft, det synes jeg også. Er nesten som en forventer at Microsoft har sukret plateselskapet eller for den saks skyld Digi med penger. Men det behøver selvsagt ikke å være slik, og jeg forteller bare om hvilke inntrykk artikkelen gir meg. Du kunne blitt en fantastisk god reklameskribent Kurt, så har du litt ros for måten du ordla deg på da  :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...