Gå til innhold

Robuste hodetelefoner?


Anbefalte innlegg

Heisann.  Jeg er på utkikk etter trådløse hodetelefoner som skal brukes til arbeid. Jeg har brukt "mid-range" headset fra seinheister og beyerdynamic tildigere. Er fornøyd med lydkvaliteten de ga, men kablene ryker i koblingen og foringene smuldrer opp etter en liten stund.

 

Så jeg tror eneste mulighet er og gå for trådløst og noe som tåler litt hardt bruk samt lett regnvær og gjærne litt støydemping :). Øreplugger liker jeg ikke. Men som sagt, disse headsettene jeg har brukt tidligere fungerte veldig fint i en kort periode, hvis bare polstringen og kabelfeste hadde vært litt bedere hadde det vært midt i blinken.

 

Takker for alle tips, god musikk på jobb er viktig :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Seinheister 380hd pro var siste jeg brukte, beyerdynamic (gråe puter inni) disse blir brukt i praktisk arbeid ja. Kan hende det går ann og bytte deler, men vil ha noe som holder litt bedere :p de må tåle en smell samt tåle regn, bruker hodetelefoner isteden for hørselværn rett og slett.

 

Jeg har sjekket en god del hodetelefoner nå i det siste og virker som nesten alt blir lagd for innendørsbruk, kanskje jeg bare akseptere øreplugger? Vet det er noen hørselvern med blåtann, men de jeg har prøvd så langt er veldig dårlig lyd

Endret av BjeornBrown
Lenke til kommentar

Jeg har god erfaring med AKG sine "på-farten" serie hodetelefoner. Går opp og ned av sekk hver dag, deiser i gulvet på T-banen etc, men har stadig fungert like fint. Har prøvd å unngå regnvær så jeg skal ikke si noe om det.

Har hatt K518DJ (her tok husets tenåring til slutt livet av kabelen), Y55 (har samme tenåring nå arvet) og nå N60NC (støykansellerende). De to siste har utskiftbar kabel, men det har jeg ikke hatt bruk for enda. N60NC finnes også i en trådløs variant til en tusenlapp ekstra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...