Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

[Løst] Frakte dobbeltseng fra Tromsø til Oslo?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Er senga mye verdt, eller er det en ide å selge eller gi bort senga i via en av de utallige Facebook-gruppene for selging og bortgiing i Tromsø, og kjøpe en ny rimelig seng på Ikea eller Jysk i Oslo? 

 

Jeg har ikke erfaring med å sende store ting mellom Tromsø og Oslo utover hva som kan sendes som postpakke, kanskje det går om senga kan sendes som en eller flere pakker på inntil 35 kg og inntil 240 cm lengde og omkrets inntil 360 cm, fem-seks hundre kroner med "håndteringstillegg" for stor pakke. 

https://www.posten.no/sende/pakke/norgespakken

 

Mellom Kirkenes og Tromsø har jeg sendt diverse med hurtigruta på pall for noen år siden, der var vel satsen to-tre tusen per pall, og tja, om senga er rimelig demonterbar bør den kunne stables på høykant på en pall. Tromsø-Oslo er rimeligvis vegtransport i alle fall deler av vegen mest hensiktsmessig, så denne prisopplysningen er mest relevant for å gi et inntrykk av at godstransport på pall kan koste like mye som ei seng. Men det kan være verdt å høre med flyttebyråer som allikevel ofte kjører den veien om de har ledig kapasitet på et par kubikkmeter på en deres turer.

Endret av Svinks
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...