Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

noen som har tips for å bli "finere"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Svømming ^^ Du trener alle muskelgrupper, så du får en mer naturlig "muskelfremtoning" (er dét et ord?). Forfrisker psyken også. 15-30 minutter hver/annenhver dag, medium intensitét, vil føre til stor forbedring. Badstue er greit, bare ikke for mye, for lenge.

 

Sunt kosthold hjelper på hud og generell form.

 

Jeg har en skrubb i dusjen som jeg går over føttene grundig med, med litt såpe. Vil ikke ende opp med trælete, ekle føtter.

 

Tok solarium et par perioder i livet. Huden ble litt strammere og brunere, og man føler seg litt bedre. Men har lest artikler om at det er temmelig usunt, og at det faktisk gjør huden "eldre" over tid. Så det virker faktisk mot sin hensikt. Pluss at det er påvist funn av høye bakterieverdier, og brace yourself: sæd! i veldig mange forskjellige solarium. Disgusting. Mange tror kanskje at det blir rent når man sprayer med en sprayflaska med "såpevann" som henger der, men hvem vet hva folk har kødda med oppi der?? Jeg skal aldri tilbake til et solarium. Neste gang jeg soler meg blir når jeg kjøper meg et hus på landet.

 

Kommer aldri til å bli "metroseksuell" (ugh, for et ord). men jeg har respekt for de som gidder å ta seg 2 minutter for å klippe nesehår, trimme skjegg og pusse tenna én ekstra gang om dagen. Har i det minste kommet dit. Tviler på at jeg gidder å begynne med hudkremer og sånt. Men samtidig har jeg ikke lyst til å se ut som en gammel skurefille i trynet med tenner gule som bananer når jeg blir 90. Hvem vet hvor løken triller når den detter ned på gulvet.

Endret av Taurean
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...