Gå til innhold

Oppdatert Facebook App


Anbefalte innlegg

Altså i løpet av natten så har det kommet en oppdatering på Facebook appen, og den nye versjonen liker jeg virkelig ikke. Hadde det bare vært mulig å velge hvilke funksjoner en vil ha fremme så hadde det jo kanskje kunnet gått an. men jeg er null interesse av å dele all verden, lage historier, etc.

 

Har forsøkt (for moro skyld) å avinstallere appen, slå mobilen av/på, så installere den igjen, men den må oppdateres før en får installert den på nytt.

 

 

Så er det noen som vet hvordan en kan komme seg en versjon tilbake?

 

 

Regner med at det bare er å enten godta den nye versjonen eller la vær å bruke den, men håper noen har et lite tips likevel.

 

Legger ved et bilde av den oppdaterte appen (jeg har fjernet noen personlige opplysninger som stod der).

 

 

post-360398-0-85511700-1487270746_thumb.jpg

Endret av fotonisse
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan laste ned gamle versjoner av Facebook forskjellige plasser på nett, om dem funker eller ikke vet jeg ikke. Vet at det var noen oppdateringer for en stund siden du MÅTTE ha for å bruke Facebook, og om man skulle bruke en eldre versjon så lot det seg ikke funke. 

 

Om du har android; https://facebook.en.uptodown.com/android/old

 

Har du android kan du laste ned apper enkelt og plettfritt via en APK fil. Du kan bruke nettstedet jeg sendte deg, men advarer deg før du i det hele tatt klikker innpå at det er 100% ditt ansvar hva som skjer videre. Det kan godt ødelegge telefonen din, også videre. Jeg søkte bare på "older version facebook" på google.

 

---

 

Men tror nok at du ikke får logget inn på eldre versjoner av facebook alikevell, ettersom de vil at ALLE skal bruke den nyere (mer forbedret i deres øyne) versjonen. 

 

Om du finner ut av det, så er jo det alle tiders.

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar

Din historie knapp alltid først i newsfeed. Misliker det selv [thumbsdown] Skal vi tvinges å spille inn en videohilsen ?

Jeg har ikke klart å få den bort.

Hos meg har ikke facebook appen tilgang til hverken kamera eller mikrofon - heh..

Har IOS og kun ny versjon på appstore. Men den er ikke tilstede på ipad versjonen.

Lenke til kommentar

Dette er er en mobil som jeg disponerer gjennom arbeidsgiver, så det er visse ting vi ikke «får lov til» å gjøre med den, laste ned apper utenom Play-Butikken er en av dem, så det lar jeg være.

 

Eneste måten jeg har funnet for å slippe den nye versjonen er rett og slett å logge inn via Chrome i stedet, altså ikke bruke appen i det hele tatt.

Hører flere og flere av mine venner også får den nye versjonen, så de fleste ender vel opp med den etterhvert vil jeg tro.

Men det pussige er at jeg ikke finner noen logikk i dette, her i huset så er vi tre personer som benytter FB og har FB appen installert, tenåringen i huset har S5 og har fått den oppdaterte versjonen, fruen har S6 og har den gamle versjonen, og jeg har S7 og har fått den oppdaterte versjonen. Har også et Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition, og den har også fått den oppdaterte versjonen, men her vet jeg ikke om det har noe med hvilken profil det er som logger inn, eller om det har med hvilken Android versjon en har installert. Min S7 har Android 6.0.1 og mitt nettbrett har 5.1.1, mens både kone og tenåring har 6.0.1, så det rimer jo ikke at min kone ikke har fått den oppdaterte versjonen da 

 

Gjennom en liten tilvenningsfase så blir en jo alltids vant til den oppdaterte versjonen, men forstår ikke helt meningen med den historie saken helt øverst, hadde en bare kunnet valgt litt selv hvordan en vil at dette skal settes opp så hadde det jo vært litt greiere. Men det er vel bare å akseptere den oppdaterte versjonen, eller la være å bruke den, virker ikke som det er så mange alternativer for min del. For apper utenom Play Butikk er som sagt ikke aktuelt.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Gjest Slettet+6132

Jeg merker at om jeg ikke har siste versjon så serverer FB bare gamle nyheter. Så når jeg ser bare gamle ting vet jeg at det venter en oppdatering siden jeg har automatiske oppdateringer slått av.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...