Jump to content

Bad Dog

Medlemmer
 • Content Count

  352
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bad Dog

 1. Ta og klag til dem du kjøpte den av. Uavhengig av bruken du har gitt den, så skal det vare lengre enn det.
 2. Noen som kunne tenkt seg å bli med på et artig prosjekt ang. salg og evt laging av gadgets til telefon, nettbrett m.m? Send meg en melding.

 3. Jeg er i startfasen av å begynne å selge/lage sånne kule gadgets så om du ikke er i hastverk er det mulig jeg fikser noe om en måned eller to. Men per idag så tror jeg ikke du finner disse i fysiske butikker, jeg tror du må ty til å bestille over nett. Du har flere versjoner av de der, mobile claw er en av de mer populære vil jeg tro. Elefun har også en del lignende gadgets, en av dem vil bli https://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=32375. Jeg har ingen erfaring ved bestilling/kjøp fra elefun, men så at tek.no hadde skrevet en artikkel. https://www.tek.no/artikler/dagens-dings-denne-gir-nettbrettet-en-skikkelig-joystick/194025 Gi lyd om du finner ut av noe
 4. Du skal vel kunne streame direkte fra HBO på pc'en til TV'en din?
 5. Heisann! Jeg er veldig glad i SONY tv'er, da du ikke trenger å somle så mye med innstillinger for å få bra bilde, noe jeg har hatt erfaringer med at jeg måtte gjøre på diverse andre tv'er. Denne her koster 6000, og tror den vil fungere fint. Jeg vil anbefale å gå innom en butikk og se bildekvaliteten selv, men denne her bør du sjekke ut! https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/KD49XF7596BAE/sony-49-4k-uhd-smart-tv-kd-49xf7596
 6. Du kan fint komme deg inn i butikkyrket med og uten fagbrev. Tror hva som helst fagbrev er av interesse til noen som driver butikk, da det er papir på at du har gjort noe - at du har fullført noe. Har venner som er rørleggere og snekkere med fagbrev, de kom seg fint inn i butikk, det gjør du også. Om du er sikker på at du vil inn i butikk, drit i skolen, du har 5 år jobberfaring fra butikk PLUSS at du har et fagbrev du har fikset deg på en annen plass i tilegg, jeg vil si at du er mer enn bra nok kvalifisert for en butikkjobb, hadde ansatt deg på sekundet her om jeg hadde hatt råd. Fiks deg en fin CV med et stilig bilde, gjerne noen farger - skill deg ut, gå innom hver eneste butikk du kunne tenke deg å jobbe i å snakk med sjef, om du får et nei, spør om de kan ta vare på CV'en alikevell og spør samtidig om de vet om noen andre plasser der de trenger folk, da viser du interesse og du er ikke den normale *lever cv og stikk* typen. Er ikke sjef på jobb så kommer du innom en annen gang, og da presiserer du til sjefen at du var innom en gang før men ville gi personlig. Er du heldig så har en annen medarbeider sagt at du har vært innom i tilegg. Ikke gi deg, om det er noe du virkelig vil så mas deg gjennom Du fikser det
 7. Bruker Firefox Focus til det meste av rask søking, da det er null ads, null historikk, null laging - når du lukker nettleseren er alt vekke og når du åpner den igjen er alt blankt. Når det kommer til mer viktige ting som jeg vil ta vare på, så blir det brukt Chrome, bruker Vivaldi på PC'en og sekundet det kommer ut på mobil så hopper jeg over til det.
 8. Tenkte litt på deg her idag da jeg faktisk er på utkikk etter noe lignende selv - og ble litt nysgjerrig. Det finnes løsninger med RFID tracking om det er noe du er ute etter, men det er vell gjerne litt avansert om du bare skal bruke det et par ganger, ikke minst dyrt. Kan også kombinere RFID med Cvent, bruke Cvent for check in og registrering også RFID for å "følge" med på hva rom folk går inn i og hva tidspunkt de går og kommer på. RFID er ikke billig, sånn som jeg har forstått det. Snakker egentlig om noe jeg ikke har så mye kunnskap om, så dobbelsjekk selv.., men fikk beskjed av en venn som er i USA på en UDOT konferanse og sånn som jeg forstod det på han så var det sånn det funka. https://www.smartmeetings.com/technology/89782/event-registration-and-check-in-apps Denne her linken er verdt å sjekke ut.. Lykke til, håper det hjalp bittelitt ihvertfall. Linken har noe litt mer enkle muligheter..
 9. Hvilke type redigering er det snakk om? Kan sikkert fikse litt rundt jeg, men må vite litt mer om hva det gjelder..
 10. Heisann. Har ingen peiling i det hele tatt hvor jeg skulle skrive dette, så prøver her. Er det noen som vet om gode discord servere for alt og ingenting? En liten holdeplass om du vil. Trenger ikke være noe spesifikt, trenger heller ikke nødvendigvis være på norsk. Men tenker mer på noe annet enn typiske "gaming" servere.
 11. Tenker du på Incognito mode? Synes det funker helt bra, men Focus var så mye lettere da den bare lukka seg selv, var sin egen app og det hele. Takk for tips uansett da!
 12. Grattis med nytt hus! Å legge kabel langs kanter, hjørner og langs lister er ikke sååååå stygt synes jeg da. Det er jo også flere måter å skjule kabler på. Velop Mesh System funker supert om vi vil stole på anmeldelsene, kan bli kjøpt på komplett og uansett hvor mange noder du kobler på så er det like bra overalt. Jeg har ikke prøvd dette selv, men ser at anmeldelsene er bra. Mesh blir brukt i et kollektiv min venn bor i, og han som bruker ALT av tiden sin foran PC'en er svært fornøyd. Han klager aldri når vi spiller sammen. Nå vet jeg ikke hva slags oppsett de har, men kan høre med han når jeg snakker med han og evt. skrive ny post her.
 13. Jeg er enig i at den er litt teit når det kommer til flere faner, jeg har fått det til før uten at jeg helt husker hvordan, det bare skjedde. Men de jobber med den hele tiden så vi får krysse fingrene for at de legger til det etter hvert! En av de bedre nettleserene når det kommer til anonymitet - det skal værtfall være sikkert.
 14. Inviten din har gått ut, du bør lage en permanent en og reposte
 15. Den kan jeg se for meg! Jeg ELSKER Firefox Focus, men savner at den lagrer innlogginger rundt omkring. Men er vell gjerne det som er litt av meninga, at man skal være "helt anonym." Håper det ordner seg for deg!
 16. Ordla meg gjerne litt feil. Selvfølgelig må den av om du skal ha på "skikkelig" beskyttelse, men om du ikke skal hive på noe ekstra beskyttelse så må den stå på. Kjenner flere som tok av sin uten at de helt visste hvorfor den beskyttelsen var der til å begynne med. Det er nok det som er intensjonen til å begynne med, men oleophobic coating er også hydrophobic. Vann renner gjerne av de fleste telefoner, men med oleophobic coating på som er hydropohic så repellerer den vann with ease. En ekstra effekt om du vil. Ganske interessant å lese om hvis du har tid
 17. Jeg bruker en nettleser som heter Firefox Focus, samme folka som har laget Mozilla. På Firefox Focus så lagrer den ingenting, ikke cookies, ikke historikk, nada, og når du åpner den neste gang er alt blankt. Jeg liker det veldig godt. Kanskje et godt alternativ til deg, litt ork å logge inn hver eneste gang da, men verdt en titt kanskje? Finnes på Play Store.
 18. Den skjermbeskyttelsen som telefonen har til å begynne med tror jeg mer er pågrunn av vann. Den skjermbeskyttelsen har noe som heter oleophobic coating på seg, som gjør at den blir litt water resistant, vannet bare glir av skjermen. Tror ikke den er den beste du finner til å beskytte mot å knuse glasset. Mange sider som sier at man ikke skal fjerne denne skjermbeskyttelsen uansett hva, men du får se hva du velger å gjøre.
 19. En unge kan koste en god del mer på noen år, enn de 300kr for en angrepille. Er vell ikke gale å ta en for sikkerhets skyld?
 20. Fantastisk bra telefon! Jeg har ingen klager i det hele tatt, nå har jeg vært en samsung geek i mange år og lånte en P10 for en god stund tilbake, jeg var så fornøyd så jeg heiv meg på å kjøpte en P20. Jeg har klart å knuse skjermen på min, men den klarte jeg å fikse. Tror ikke telefonen er så veldig robust, men den tåler en del, jeg var bare litt dum og hadde ikke beskyttelse på. Anbefales på det sterkeste, kameraet og dens funksjoner er veldig gøy å leke med. Lastet opp et par bilder og fikk fort kommentarer om hvilket dyrt kamera jeg hadde kjøpt meg, det var morsomt å si at det bare var telefonen..
 21. Gå på en bensinstasjon og bruk hjulpumpa der til å blåse mobilen ren, forsiktig da. Gjør underverker. Hvis ikke så må jeg si at jeg er veldig fornøyd med både S8, S9 og Huaweis P20, har aldri hatt problemer med å høre dårligt der, eller at folk ikke hører meg. Fantastisk bra telefoner, men de koster jo litt. Men om du jobber i industrien vill du vell gjerne ha en telefon som tåler litt, og av en eller annen merkelig grunn så har jeg fått til å knuse alle 3. Litt min feil da jeg ikke hadde beskyttelse på. Men det var egentlig bare gøy, fikk prøvd ut å skifte skjermene selv. P20 er en klar favoritt, kameraet er magisk! Uten tvil den kjekkeste telefonen jeg har hatt! Moto har jo også fått mye skryt til å være en telefon du får mye for pengene på, men har ikke prøvd en selv.
 22. Dette, er uten tvil den beste kommentaren jeg har sett på dette forumet til dags dato. Var litt off-topic, men klarte ikke la vær. Jævlig bra - som vi sier på godt norsk.
×
×
 • Create New...