Jump to content

Bad Dog

Medlemmer
 • Content Count

  352
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5029 profile views
 1. Ta og klag til dem du kjøpte den av. Uavhengig av bruken du har gitt den, så skal det vare lengre enn det.
 2. Noen som kunne tenkt seg å bli med på et artig prosjekt ang. salg og evt laging av gadgets til telefon, nettbrett m.m? Send meg en melding.

 3. Jeg er i startfasen av å begynne å selge/lage sånne kule gadgets så om du ikke er i hastverk er det mulig jeg fikser noe om en måned eller to. Men per idag så tror jeg ikke du finner disse i fysiske butikker, jeg tror du må ty til å bestille over nett. Du har flere versjoner av de der, mobile claw er en av de mer populære vil jeg tro. Elefun har også en del lignende gadgets, en av dem vil bli https://www.elefun.no/p/prod.aspx?v=32375. Jeg har ingen erfaring ved bestilling/kjøp fra elefun, men så at tek.no hadde skrevet en artikkel. https://www.tek.no/artikler/dagens-dings-denne-gir-nettbrettet-en-skikkelig-joystick/194025 Gi lyd om du finner ut av noe
 4. Du skal vel kunne streame direkte fra HBO på pc'en til TV'en din?
 5. Heisann! Jeg er veldig glad i SONY tv'er, da du ikke trenger å somle så mye med innstillinger for å få bra bilde, noe jeg har hatt erfaringer med at jeg måtte gjøre på diverse andre tv'er. Denne her koster 6000, og tror den vil fungere fint. Jeg vil anbefale å gå innom en butikk og se bildekvaliteten selv, men denne her bør du sjekke ut! https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/KD49XF7596BAE/sony-49-4k-uhd-smart-tv-kd-49xf7596
 6. Du kan fint komme deg inn i butikkyrket med og uten fagbrev. Tror hva som helst fagbrev er av interesse til noen som driver butikk, da det er papir på at du har gjort noe - at du har fullført noe. Har venner som er rørleggere og snekkere med fagbrev, de kom seg fint inn i butikk, det gjør du også. Om du er sikker på at du vil inn i butikk, drit i skolen, du har 5 år jobberfaring fra butikk PLUSS at du har et fagbrev du har fikset deg på en annen plass i tilegg, jeg vil si at du er mer enn bra nok kvalifisert for en butikkjobb, hadde ansatt deg på sekundet her om jeg hadde hatt råd. Fiks deg en fin CV med et stilig bilde, gjerne noen farger - skill deg ut, gå innom hver eneste butikk du kunne tenke deg å jobbe i å snakk med sjef, om du får et nei, spør om de kan ta vare på CV'en alikevell og spør samtidig om de vet om noen andre plasser der de trenger folk, da viser du interesse og du er ikke den normale *lever cv og stikk* typen. Er ikke sjef på jobb så kommer du innom en annen gang, og da presiserer du til sjefen at du var innom en gang før men ville gi personlig. Er du heldig så har en annen medarbeider sagt at du har vært innom i tilegg. Ikke gi deg, om det er noe du virkelig vil så mas deg gjennom Du fikser det
 7. Bruker Firefox Focus til det meste av rask søking, da det er null ads, null historikk, null laging - når du lukker nettleseren er alt vekke og når du åpner den igjen er alt blankt. Når det kommer til mer viktige ting som jeg vil ta vare på, så blir det brukt Chrome, bruker Vivaldi på PC'en og sekundet det kommer ut på mobil så hopper jeg over til det.
 8. Tenkte litt på deg her idag da jeg faktisk er på utkikk etter noe lignende selv - og ble litt nysgjerrig. Det finnes løsninger med RFID tracking om det er noe du er ute etter, men det er vell gjerne litt avansert om du bare skal bruke det et par ganger, ikke minst dyrt. Kan også kombinere RFID med Cvent, bruke Cvent for check in og registrering også RFID for å "følge" med på hva rom folk går inn i og hva tidspunkt de går og kommer på. RFID er ikke billig, sånn som jeg har forstått det. Snakker egentlig om noe jeg ikke har så mye kunnskap om, så dobbelsjekk selv.., men fikk beskjed av en venn som er i USA på en UDOT konferanse og sånn som jeg forstod det på han så var det sånn det funka. https://www.smartmeetings.com/technology/89782/event-registration-and-check-in-apps Denne her linken er verdt å sjekke ut.. Lykke til, håper det hjalp bittelitt ihvertfall. Linken har noe litt mer enkle muligheter..
 9. Hvilke type redigering er det snakk om? Kan sikkert fikse litt rundt jeg, men må vite litt mer om hva det gjelder..
 10. Heisann. Har ingen peiling i det hele tatt hvor jeg skulle skrive dette, så prøver her. Er det noen som vet om gode discord servere for alt og ingenting? En liten holdeplass om du vil. Trenger ikke være noe spesifikt, trenger heller ikke nødvendigvis være på norsk. Men tenker mer på noe annet enn typiske "gaming" servere.
 11. Tenker du på Incognito mode? Synes det funker helt bra, men Focus var så mye lettere da den bare lukka seg selv, var sin egen app og det hele. Takk for tips uansett da!
 12. Grattis med nytt hus! Å legge kabel langs kanter, hjørner og langs lister er ikke sååååå stygt synes jeg da. Det er jo også flere måter å skjule kabler på. Velop Mesh System funker supert om vi vil stole på anmeldelsene, kan bli kjøpt på komplett og uansett hvor mange noder du kobler på så er det like bra overalt. Jeg har ikke prøvd dette selv, men ser at anmeldelsene er bra. Mesh blir brukt i et kollektiv min venn bor i, og han som bruker ALT av tiden sin foran PC'en er svært fornøyd. Han klager aldri når vi spiller sammen. Nå vet jeg ikke hva slags oppsett de har, men kan høre med han når jeg snakker med han og evt. skrive ny post her.
×
×
 • Create New...