Gå til innhold

Telleduellen - Brukere (Inaktiv)


Anbefalte innlegg

Nåværende highscore: 319
Satt av bruker: Noxz
Lag: Brukere


Denne tråden ble sist ødelagt av: Larzen_91


Forklaring:

Inspirert av tråden "Kan vi poste 300 ganger uten at en admin/moderator poster?" tenkte jeg å opprette 2 tråder med litt samme konsept. Tanken er at det er bare 1 aktiv tråd av gangen av disse to. Den ene er ment for vanlige brukere/medlemmer, den andre er ment for veiledere/moderatorer/administratorer. Når den ene tråden er aktiv, så skal tilhørende gruppe telle oppover så langt de kommer. Dersom de når målet, og følgelig teller over, så vil høyeste tall (+1) bli målet for den andre gruppen, og den aktive tråden stenges for innlegg da det er neste gruppe sin tur. Trådene skifter derfor ikke mellom aktiv/inaktiv før målet til den aktive tråden er nådd. Det er altså om å gjøre å komme til en "highscore" og beholde denne for sitt lag. Trådene skifter ikke mellom aktiv/inaktiv før en ny highscore er satt.

Dersom man har spørsmål til hvordan konseptet fungerer kan det tas på PM til undertegnede. Eksempel følger under som kanskje er lettere å forstå. Tittelen vil redigeres ved hver veksling, og tellemålet vil oppdateres der slik at man lett vet hvor langt man skal telle.

Denne tråden er som tittelen beskriver for vanlige brukere. Det er de som skal telle, og så skal veiledere/moderatorer/administratorer "ødelegge". Den andre tråden er her.


Eksempel:

1: "Telleduellen - Brukere" er den aktive tråden, og "Telleduellen - Veiledere/moderatorer/administratorer" er stengt.

2: I "Telleduellen - Brukere" så klarer brukerne å telle til sitt mål på 50. De teller over sitt mål og når 55 før en veileder/moderator/administrator poster i deres tråd, og det betyr at 55 blir målet for "Telleduellen - Veiledere/moderatorer/administratorer".

3: "Telleduellen - Brukere" stenges, og "Telleduellen - Veiledere/moderatorer/administratorer" åpnes for innlegg, og målet er da 55. Trådtittel endres til: "Telleduellen - Veiledere/moderatorer/administratorer (Mål: 55)". Den andre tråden vil endre tittel til "Telleduellen - Brukere (Inaktiv)".

4: Rinse and repeat.


Regler (gjelder begge brukergrupper):

1: Samme bruker skal ikke telle oppover flere ganger på rad. Kun ett innlegg av gangen. Posting annenhver gang mellom to brukere er selvfølgelig tillatt.

2: En enkelt bruker kan ikke "ødelegge" og nullstille en tråd flere ganger på rad. Har man "ødelagt" én gang så må noen andre eventuelt ødelegge neste gang.

3: Når en telling er ødelagt/nullstilt etter at målet er nådd, så skal ikke tellerne fortsette fra 1 igjen. Hvis målet er 50, og tellingen blir nullstilt av en fra den andre brukergruppen når man er på 55, så skal man vente slik at trådene kan veksle mellom aktiv/inaktiv.

Endret av Larzen_91
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal alle innlegg fjernes når målet er nådd slik at tråden starter blankt når det er vår tur igjen?

Nei, de står, ser ikke noe grunn til å fjerne de.

Men når målet er nådd og noen ødelegger, så blir tråden sperret og den andre åpnet, inntil de har nådd målet

Blir det ødelagt før målet er nådd blir tråden stående oppe og tellingen starter på nyy

 

Og hvordan ødelegger vi? :hrm:

Dere ødelegger ikke her, admin/mod/veileder gjør. Da blir denne posten sperret og den andre åpnet. Da er det admin/mod/veileder som skal telle og dere som kan ødelegge.

 

Byttet skjer ikke før dere har nådd målet.

Dette er en slags konkuranse om hvem som klarer å telle lengst av brukere og admin/mod/veileder

 

Moderatormelding

 

Ettersom det sikkert kommer flere spørsmål i starten, så teller ikke dette som en ødeleggende post, tellingen fortsetter der det slapp.

 

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...