Gå til innhold

XP desktop deskmod


sfRoyal

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Heh.. arti at noen faktisk bruker bakgrunnen min :p

joda, digger den. :thumbup:

 

har du noen fler wallpapers?

Ja her noen, men de ble fjernet fra DeviantArt pga. at de ikke ville at jeg brukte bilder hentet fra andre sider på bakgrunnene. Men jeg kan se om jeg kan oppdatere den andre hjemmesiden min med oversikt over alle. Ikke sikker på at jeg rekker det før helgen, får se.

 

Her er linken hvor de er og kommer til å ligge. Har ikke oppdatert siden på svært lenge, konsentrerer meg først og fremst om supportsiden min.

 

Bakgrunner

http://home.no.net/eholten/other.htm

Lenke til kommentar

mod #2. kan nokon forklare meg korleis eg kan legge tekst på stolpane som indikerer diskforbruk? Har prøvd å legge en tekstboks over men får ikkje snudd teksten vertikalt. Går ikkje dette an å gjere?

 

btw, bruker kun Samurize på denne mod'en.

post-104-1098530425_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Kan samurize inneholde noen for form virus? En venn av meg lastet ned programmet, og sikkert et par scipts (les dårlige). Og så fikk han skikkelig problemer med windows etterpå... Så slettet han samurize og alt funket fint igjen.

 

Har også merket at harddisk plassen min har sunket med ca en halv gb siden i går kveld og har ikke lastet inn noe som helst... Det kan være windows update som tuller litt med sevice pack 2, men er det noen som har merket noe lignende?

 

Edit: Vil bare si at jeg ikke anklager samurize programmet for noe enda.. Digger det fåreløpig :yes:

Endret av Knudix
Lenke til kommentar

Nå kjører jeg Object Dock...Når jeg "drar" pila bortover ikonene hakker liksom forstørringen av de...litt vanskelig å forklare..men det går ikke like "smooth" som det skal. Det var helt perfekt i begynnelsen. Noen som skjønner hva jeg snakker om?

 

Jeg så på denne tråden tidligere og da så jeg et screenshot av en desktop der han hadde sånne menyer på siden, der man kunne velge games, apps osv. men nå finner jeg ikke det igjen.. Har vært borti noe lignende på digi.no. kan noen gi meg et navn eller en link til et slikt prog ?

 

 

Edit: Det første problemet var fordi jeg hadde greia på helt gjennomsiktig...

 

Edit 2: trenger hjelp med å erstatte shell32.dll...Har replacer, og ikonene jeg vil bruke, iCandy Jr. (av Foood eller no) For å erstatte shell32 må jeg jo ha ei anna shell32 som skal være der, men jeg har jo bære ikonene i en mappa osv. finner ingen steder hvordan jeg får den til å bli shell32.dll fila

Endret av Edvino
Lenke til kommentar
Noen andre nn meg som har problemer med den norske tvguiden. Den funka fin i går, men nå står det bare "ingen programmer før i morgen". Noen som vet hvordan dette kan fikses?

Du kan jo stikke en tur innom Sol og fixe serveren dem's.

For meg ser det ut som TV-Guiden til SOL er oppe og kjører for fullt, men jeg får fortsatt ikke opp noe annet enn "Ingen programmer før imorgen" jeg heller.

 

Noen som aner råd?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...