Jump to content

Lautsprecher

Medlemmer
 • Content Count

  4337
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About Lautsprecher

 • Birthday 11/23/1987
 1. Et det gramatikken du har problemer med eller edu bare dum? Det er faktisk så enkelt som å bare aktivere! (Advarsel + 14 dagers ferie utdelt)
 2. Da kunne du har klikket på "følg med på dette emnet" øverst på siden.
 3. Det var akurat en sån jeg hadde også, men jeg fikk min rundt 97/98. Kjøpte den for 50 spenn på loppemarked. Spilte California Games, Noe DX-ball-lignende og centipede.
 4. Veldig trygg. Detter er forresten feil forum. skulle vært på programmer.no->windows
 5. Nesten så jeg blir redd for at jeg aldri skal få rippa DVD-er mer. Den klassiske "tar du en, popper det opp 10 nye" passer vel godt her?
 6. Bruker bare XviD, DivX Audio og Quicktime/Real alternatve. Holder lenge det. K-lite kræsjer explorer hvis du åpner mapper med "masse" video i.
 7. Den berømta AVI-buggen. Google it.
 8. Vet ikke om dette funker,men du kunne satt i et extra nettverkskort og kobla i det extra modemet der. Så kunnbe du tatt å bridge sammen de to nettverkskorta.
 9. Hvor finner jeg denne funksjonen? Jeg har "gamle" Creative Live!
 10. Husker ikke hva for en PC det var, men Det står fakrisk et exemplar av den på øverste hylle, nesten helt til venstre på teknisk museum. Slå DEN du!
 11. Helt klart oppgradre PC-en. Kan jo gjøre så utrolig mye mer med den. Bare å se på mastiff sine HTPC-guder det, så får du kombinert Gaming/film-rom. Det er det ikke mange som har.
 12. Kan være det hjelper hvis du innstallerer SP2.
×
×
 • Create New...