Gå til innhold

Historien om helbredelse, fattigdom og sult


Rune48

Anbefalte innlegg

Jeg kjenner noen som har blitt helbredet og så kjenner jeg noen som har lidd fattigdom og sult.

 

La meg fortelle deg historien om da Jesus grep inn.

 

Det var en mann som var født med dårlig syn, han var ikke totalt blind, men det var ikke langt unna, så han hadde store problemer med å navigere rundt i verden, men behøvde heller ingen blindehund eller noen stokk.

 

Den andre hadde lidd av fattigdom og sult i 40 år. Begge disse hadde lidd ganske mange år, men så grep Jesus inn og hadde fått nok av problemene.

 

Jesus grep inn og helbredet den blinde mannen, han hadde fått nok av det. Mens Jesus stod der og helbredet mannen, så ble det født nesten 400,000 nye mennesker i verdenen den dagen hvor 4 av 10000 var født eller ble blind.

 

Jesus var meget sterkt brydd av den blinde mannen. Så hjalp Jesus den fattige også, og gav han penger. Mens han gav den fattige mannen penger så ble det født tusenvis av nye fattige i verdenen og mange døde i samme tidspunkt.

 

Jesus hadde fått nok av begge mennene sine problemer og bestemte seg for å fikse dem fordi, som sagt, han hadde fått nok av dem.

 

Del din mening og glede rundt Jesu helbredelser og velsignelse han utførte på disse to mennene.

Endret av Rune48
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gud lager problemer som Jesus retter opp.

 

Det blir som at to personer jobber som service elektrikere for samme firma på samme bygg, noen mener også at disse to egentlig er samme person men har flere personligheter (Jahve, Den hellige ånd og Jesu) - den ene personen/deiteten eller personligheten løsner på ledningene til lysbrytere i lokalene mens den andre fester dem igjen.

 

Om han som saboterer forutsaker flere skadelige hendelser enn makkeren klarer å reparere så er det et større problem enn at de klarer å rette opp i alle feilene så klart, men til syvende og sist så så er det elektrikerfirmaet eller kristendommen i gitt eksempel sin feil, og dem det vil gå ut over som tar ære eller betalt for å reparere egenprodusert skade.

 

Det er min mening rundt Jesu sine helbredelser ..om jeg konsekvent (så godt det går) følger det som blir formidlet i bibelens kanon iallefall.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jesus kom først og fremst for å gi liv. Miraklene han gjorde var for å vise Guds kraft. Hans lære skal brukes til noe positivt for deg selv og andre, det var Jesus sitt ønske, men det han kom for var å gjøre slutt på døden, kun via tro.

 

Det snakkes også om spottere i de siste dager, så alt klovneriet rundt Jesus er mao. akkuratt som skriftene sier.

Endret av antiglobalist
Lenke til kommentar

Jesus kom først og fremst for å gi liv. Miraklene han gjorde var for å vise Guds kraft. Hans lære skal brukes til noe positivt for deg selv og andre, det var Jesus sitt ønske, men det han kom for var å gjøre slutt på døden, kun via tro.

 

 

 

Nå blier det vel mer og mer klart at jesus aldri har eksistert da... Så det blir liksom litt barnslig å løpe rundt å tro at en fiktiv person skal redde verden... Da er supermann et bedre valg faktisk.... å tro på altså. Mye mer moralsk enn den fiktive jesusen..

 

 

Det snakkes også om spottere i de siste dager, så alt klovneriet rundt Jesus er mao. akkuratt som skriftene sier.

Forfatterne gjorde det som mange andre forfattere har gjort før dem, de påsto at alle andre var falske fordi de ønsket oppmerksomheten vekk fra sitt eget falskneri. Små unger gjør ofte det samme i dag, prøver å sette skylden på andre før de selv får skylden for noe de har gjort galt. Som sagt, siden jesus mest sannsynlig ikke har aksistert så er det jo naturlig at de skrev dette, for liksom på forskudd sette skylden på andre.

 

Det de ikke tenkte på var at den ENESTE ærlige måte å møte slike påstander på er den ateistiske. Å tro blindt på løse og ubekreftede påstander er ingen ærlig sak, det er kun selvlureri og illusjoner som man lager med egen fantasi. Ingen husker ordrett det som ble sagt og gjort for 50 år pluss siden og det er jo hva skribentene av bibelen påstår, at de husker ordrett hva jesus sa og gjorde femti år pluss etter hans død... Selv de gangene jesus var alene påstår de at de vet hva han sa og gjorde...

 

Jesus fremstår mer og mer som en flopp på det moralske området også, så det er vel på tide at kristendom glir over i myte verden den også, som all religion som utdaterer seg selv... Slutt å være så barnslige at dere tror på supermann er dere snille. Dette er kun noens fiksjoner og ingen virkelig "helt"..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...