Gå til innhold

Google Pixel


Cord

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ifølge denne artikkelen på IT-avisen (http://itavisen.no/2016/10/06/her-er-de-norske-google-pixel-prisene/) kommer prisen på den dyreste modellen til å havne på rundt 8990,-. Dette antar jeg bare er estimert ved å se på den amerikanske prisen omgjort til NOK, så helt presist er det nok ikke. Men det er absolutt mer innafor enn 11990,- :p Krysser fingrene for at dette ikke vil bli faktisk utsalgspris.

Lenke til kommentar

Kjøpte den fra unlocked-mobiles.com, og må innrømme at jeg var litt spent på om den i det hele tatt kom. Er veldig skeptisk til nettsider som ikke tar paypal.

 

Ble £724.15 + £20 i frakt, så 7500,-. Mva kommer i tillegg oppå det, så rimelig stiv pris. Men jeg ser at utsalgsprisen ikke er værst når man sjekker prisen fra Google store.

 

Det tok litt tid før de fikk den på lager, men den ble sendt med en gang den kom inn (ihvertfall ifølge mailene fra selger). Transporten brukte i utgangspunktet bare en dag til Norge, men i kjent norsk stil, så måtte den ligge hele fredagen hos FedEx i Oslo (ifølge sporingssystemet dems kom den dit ca. kl 0630 fredag morgen), og FedEx videresendte den til Bring! Så jeg fikk den i dag istedenfor mandag som var FedEx egen estimerte leveringstid. Men, dette er jo FedExs feil, ikke selger.

 

Førsteinntrykk er: Laderen som følger med er selvfølgelig en hybrid for GB og USA, ikke utbyttbar stikk på.

 

Nå har jeg ikke fått brukt den så mye, og den kommer nok til å bli liggende inntil jeg får skjermbeskytter og Spigen casen, men den virker meget responsiv generelt, veldig behagelig skjerm å bruke, føles på en måte "bløt" mot fingertuppene. Ellers er det det vanlige alufeelen bak der det er. Knappene er faste, egentlig mer faste enn det jeg er vant til fra tidligere Nexuser. Men, jeg har ikke fått testet kamera skikkelig dessverre...

Lenke til kommentar

wow! gratulere! :-). Kva kosta den ? Var det lang leveringstid ? Fyrsteinntrykk ? :-) 

Ang leveringstiden fra unlocked mobiles,  så vær obs på at leveringstiden på nettsidene deres hele tiden utsettes et par dager. Jeg bestilte Pixel fra dem for to uker siden, venter fortsatt.

Lenke til kommentar

Noen som har noe anelse om mulig lanserings dato i Norge? Jeg skulle gjerne hatt en før jul.

Jeg tror det er en god mulighet for at Pixel ikke lanseres i Norge med det første. Jeg har hørt at det skyldes at Google Assistant - som jo er en hovedfeature på Pixel - ikke uten videre funker så bra på skandinaviske språk og at lansering i Norden derfor ikke er nært forestående.

 

Det hadde vært interessant om noen av dere som har Pixel kan fortelle om/hvordan Assistant funker på norsk?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...