Gå til innhold

FM17 - Generell diskusjon for Football Manager 2017


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Wø hø hø. Da har jeg opplevd det også. Jeg liker ikke å bruke tid på å snakke i mediene og lar assistent-treneren ta seg av slikt. Jeg ble headhuntet fra Dunfermline til Bodø Glimt, og der snakket de om mediahåndteringen min. Jeg sier vel noe slikt som at jeg ikke syns det er så viktig med media. Men jeg fikk da jobben.

 

Spol fremover et halvt år. Jeg har ikke snakket med media i noen større grad, men ut av det blå vil styret ha en samtale om meg vedrørende media. Jeg får beskjed om de vil sparke meg på grunn av min media-håndtering. Jeg får ikke vite hva problemet er, og uansett hva jeg sier får jeg foten i ræva...

Lenke til kommentar

ODHO4Bu.png

 

Update #5 - 2018/19

Ble litt lite spilletid den siste uken grunnet reise tilbake til USA og skolestart. Men nå er jeg tilbake med en liten update. Etter fjorårets meget solide sesong tilbake i Bundesliga så ble jeg servert et sjenerøst overgangsbudsjett på rundt £17 millioner, noe som definitivt kom godt med da vi hadde endel eldre spillere på utgående kontrakt. Brukte ikke veldig mye av pengene, samt at vi solgte noen så jeg har fremdeles rundt £14 millioner som kan brukes i januar.

 

Årets høstsesong har vært veldig opp og ned. Vi åpner sterkt med 0-2 borte mot RB Leipzig, og vi henger egentlig godt med i ligaen til slutten av November hvor det sprekker helt for oss, og vi spiller fem kamper uten seier og uten å score mer enn ett mål. Vi avsluttet høsten med en ekstremt viktig 1-0 seier mot Wolfsburg, og vi ligger dermed rett utenfor Europacup-plassene på en 7. plass, igjen meget bra i forhold til forventningene. I cupen røk vi mot St. Pauli i en kamp hvor vi var klart best, men fikk aldri hull på byllen. De endte opp med å score tre mål i andre ekstraomgang etter at vi ga bort et straffespark sent.

 

Fh1tPvT.png

 

eY5Y1Z2.png

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Er det bare jeg som sliter 1on1 mot keeper? Altså jeg kan komme med feks Sturridge med 16 i finishing, god teknikk og composure men likevel skyte langt utenfor helt upresset. Føler det har vært sånn i FM noen år....

Er det for eksempel noen preferred moves som burde læres slik at dette går bedre? :)

Endret av Celusion
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

ODHO4Bu.png

 

Update #6 - 2018/19

Da var nok en sesong over. I fjor klarte vi en imponerende 8. plass etter mange år nede i 2. Bundesliga. Denne sesongen peker pilen fortsatt oppover, og vi ender tilslutt på en 6. plass, noe som sikrer Europacup-spill neste sesong. Alt i alt så syns jeg det var en meget god sesong, hvor en sterk 5-2 seier hjemme mot Dortmund skiller seg ut som den beste matchen. Det ble en veldig tung avslutning på sesongen, smed 1 poeng på de siste fem, og ingen scorede mål i de siste fire vi spilte.

 

Jeg holder på å scoute en hel haug med unggutter nå som jeg får lov til å sende speidere over hele verden. Ønsker å fortsette å handle ungt, men samtidig få inn litt mer rutine. Jeg startet forrige sesong med en stor utfasing av eldre spillere som ikke holder Bundesliga-nivå, og det vil fortsette også denne sommeren.

 

vVmZvQP.png

 

REV42wo.png

  • Liker 3
Lenke til kommentar

ODHO4Bu.png
 
Update #7 - 2019/20
Sorry for at jeg spammer denne tråden med oppdateringer, men la gå. Ny sesong i gang og vi er kommet halvveis. Sommervinduet var egentlig ganske rolig. Klubben ga meg ingenting å handle for, så det ble en spiss på lån fra Marseille, pluss en spiller jeg signerte på vårsesongen forrige sesong, og et par unge free transfers. I ligaen så er jeg veldig fornøyd med høstsesongen. Vi tapte seks kamper, hvorav tre var i uke 2,3 og 4 av sesongen. Vi ligger trygt plassert på en femteplass med 33 poeng, sju poeng mer enn i fjor på samme tidspunkt!

I Europa League så forventet jeg egentlig ikke så mye. Vi kom i gruppe med Porto, Spartak Moskva og Sparta Praha. Til min store overraskelse så endte vi opp som gruppevinnere, og møter Lyon i neste runde. I den hjemlige cupen så ble det full stopp i tredje runde borte mot Köln. Vi ledet 1-3 etter 16 minutt, men spillerne ga opp helt og vi tapte 6-3 tilslutt.
 
y3NSHkv.png
 
K5u4URI.png

  • Liker 4
Lenke til kommentar

If y’all say so! Da kommer det mer her:
 
ODHO4Bu.png
 
Update #8 - 2019/20
8. plass for to år siden, 6. plass i fjor, og i år blir vi tilslutt nummer.... 4! Dessverre er vi ett fattig poeng og et par mål unna å ta 3. plassen og CL-spoten fra Schalke. Sett under ett så må vi si oss fornøyd med denne sesongen. Håpet om en plass i Champions League var der hele veien, men det var en periode i slutten av Februar og starten av Mars som ødelegger mye for oss. I den perioden røk vi også ut av Europa League etter et Lyon-mål etter 87 minutter i returkampen hjemme på Allianz.

 

Målet for neste sesong er å fortsette å satse ungt, men samtidig få inn et par stjerner som kan få oss opp topp 3 neste sesong. Vi har mange gode unge spillere som har vært for ung så langt, blant annet en venstreback som sannsynligvis vil gå rett inn på laget neste sesong. Styret har gitt meg et overgangsbudsjett på £32,4M, så det skal være mulig å få gjort noe på overgangsfronten i sommer. Balansen vår nå er rett under £100M, så styret innvilget nettopp en oppgradering av treningsfasilitetene våre. Det kommer godt med. Vil også bruke sommeren på å hente bedre trenere, speidere, etc.

 

Jeg har også fått jobben som U23-trener for Norge til OL i Tokyo 2020. Vi får se om det blir en ekstra rapport i August når vi vinner er ferdig med OL.
 
yl5fJwL.png
 
RB4ZZOT.png

Endret av MartinF
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...