Gå til innhold

FM17 - Generell diskusjon for Football Manager 2017


Anbefalte innlegg

Ny save på FM17. Skriver det her, så jeg ikke gir opp etter to timer. Har valgt 1860 München, etter inspirasjon fra julekalenderen til DoctorBenjy på YouTube. 1860 München har endt opp i skyggen til storebror Bayern, og befinner seg nå i 2. Bundesliga, med høy gjeld. Heldigvis har klubben en fantastisk stadion (Allianz Arena) og treningsfasiliteter, så det er ikke mye som må forbedres om klubben skal ha suksess igjen.
 
Kort- og langsiktige mål:

  • Rykke opp fra 2. Bundesliga
  • Bli kvitt gjelden på ≈ £25M
  • Vinne den Tyske cupen
  • Vinne Bundesliga
  • Overta posisjonen som den største klubben i München
  • Vinne Champions League 

Klubben har grunnet den enorme gjelden, minimalt med midler, så jeg kan egentlig kun hente lånespillere i sommervinduet. I tillegg har vi endel spillere skadet, så det blir neppe noen enkel sesong. Skal prøve å komme meg igjennom halve sesongen nå i kveld, før kommer jeg med en update! Wish me luck!

 

eXJNkKH.jpg

Endret av MartinF
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

ODHO4Bu.png

 

Update #1

Da var man kommet litt over halvveis i første sesong. Som jeg skrev i forrige innlegg, så hadde jeg ikke penger tilgjengelig til spillerkjøp, så jeg endte opp med å kun låne èn spiller, Fabian Reese fra Schalke. Kan spille både offensiv midtbanespiller og spiss, noe som passer inn i formasjonen jeg spiller (4-2-3-1). Var endel skader i stallen når jeg tok over, og det kom enda flere utover høsten, noe som gjorde at jeg måtte rullere mer enn jeg hadde planlagt. Det har likevel gått rimelig greit, og etter å ha slått Nürnberg 2-0 i siste match før juleferien, så avslutter vi 2016 som serieleder!

scTCM6K.png

WpvnOZL.png

Meget fornøyd så langt. Målet til styret er 6-7. plass, så hvis vi kan overgå det denne sesongen, så skal jeg være fornøyd. Kommer vi inn i en god stim nå så kan vi kanskje snakke om play-off eller opprykk til våren, men som du ser så er det veldig jevnt i toppen så skal ikke mye til før man faller litt av igjen. Heldigvis er det ingen lag som stikker av med førsteplassen tidlig, så det spørs om det ikke blir spenning helt inn her.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kan fort bli et race til mållinjen det der. Kudos så langt!

 

Har kjøpt meg FM17 nå. Veldig usikker på hvilket lag jeg vil starte første saven med. Forslag?

Ønsker gjerne en utfordring, et lag som er i en divisjon under toppen i sitt land og som har noen unge talenter. Evt. et lag med lang historie, som har falt av de siste årene og som jeg kan bringe tilbake til toppen av tronen hvor de en gang var.

Endret av OhEasy
Lenke til kommentar

Kan fort bli et race til mållinjen det der. Kudos så langt!

 

Har kjøpt meg FM17 nå. Veldig usikker på hvilket lag jeg vil starte første saven med. Forslag?

Ønsker gjerne en utfordring, et lag som er i en divisjon under toppen i sitt land og som har noen unge talenter. Evt. et lag med lang historie, som har falt av de siste årene og som jeg kan bringe tilbake til toppen av tronen hvor de en gang var.

Ikke akkurat divisjonen under, men hva med Parma? Definitivt en utfordring!

Lenke til kommentar

ODHO4Bu.png
 
Update #2
Så var man endelig ferdig med første sesong. En svak periode på våren gjorde det langt mer spennende enn nødvendig, men vi avslutter sterkt, og blir tilslutt nummer to bak St. Pauli som kun tapte en kamp på våren; Mot oss på Allianz Arena. Premiepengene for opprykket gikk til med å dekke den gjelden vi hadde bygget oss opp denne sesongen, og vi er lovet hele null pund å handle for, og et lønnsbudsjett på samme nivå som denne sesongen. Må erstatte endel gamle spillere, men spørs om vi ikke må sette vår lit til ungguttene våre neste sesong og krysse fingrene for at vi overlever.

GCSKaU3.png

89BlSgD.png

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hadde en 15-åring i klubben som flere Tyske klubber snuste på hele sommeren. Avslo bud etter bud, og rett før deadline day så lå budene på £2 mill. Så kommer deadline day. Bayern byr £1,4 mill og styret bestemmer at det er "for godt til å si nei", og han forsvinner uten at jeg kan gjøre en dritt. SERIØST? Hva slags miniputt-holdning er det? Du selger ikke et talent til Bayern for mindre enn hva vi hadde fått fra andre klubber, og ihvertfall ikke når han ikke har klaget om å få dra....

Lenke til kommentar

ODHO4Bu.png
 
Update #3 - 2017/18
Da tok vi juleferie, og jeg hadde egentlig håpet at det var enda en måned igjen. Let me explain. Skjedde lite i sommervinduet. Vi hadde nada å handle for, så vi måtte prøve å få inn noen innenfor lønnsbudsjettet vårt. Vi kvittet oss med endel gammelt daukjøtt som ikke holder Bundesliga-standard, samt at vi signerte tre spillere gratis, og hentet en spiss på lån fra Leverkusen. Litt tynn tropp, men vi hadde egentlig ikke noe annet valg. Som nevnt over, så forsvant det èn spiller til Bayern, noe som var passe irriterende.

Sesongen åpnet med to strake tap, etterfulgt av to uavgjort med enda et tap i mellom. Jeg kjente jeg fikk litt panikk. To poeng på fem kamper er ingen spesiell god start. Det tok seg opp og vi begynte å vinne jevne kamper utover høsten. Vi avsluttet høstsesongen med seks strake (sju med cupen) kamper uten tap i ligaen, samt at vi slo Bayern i 3. runde i cupen! Skulle gjerne sett at vi kunne fortsette å spille kamper nå, siden vi er i form.
 

f4WF79J.png

 

VKvg9xX.png

 

Kan vel ikke si noe annet enn at dette har gått over all forventning. Vi ligger per nå på kval til Europa League, og vi er i kvartfinalen i cupen, og vi kan ikke møte Bayern videre! Klarer vi topp ti, så skal jeg være ekstremt fornøyd. Kan komme fort ned på jorda igjen, men vi får se om vi kan få inn en spiller eller to i januar for å hjelpe til litt! Cupen er bare bonus.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

ODHO4Bu.png
 
Update #4 - 2017/18
Da var sesongen over. Som forventet så sprakk vi litt på våren, og vi falt ned til en fortsatt meget sterk 8. plass. Ellers var det meget gledelig at vi kom oss til en cupfinale etter å ha slått ut Bayern, Leverkusen og Dortmund hjemme på veien. I finalen ble det dessverre tap for HSV. Vi var egentlig aldri i nærheten, så vi får prøve igjen neste sesong. Usikker på om vi får E-cup neste sesong, siden HSV havnet på 6. plass. Det blir vel enten oss eller Hoffenheim som får den siste plassen.

 

TX3z0HG.png

 

EkFSpFp.png

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...