Gå til innhold

Den Gigantiske Pokemon Go tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har fått en hver av Metal Coat og Up-grade, men det er alt. Kona har fått Kings rock x2 samt en Dragon scale og en Sun stone, så noen er heldigere enn andre.

 

Edit: Merker jeg begynner å bli lei av at dette spillet hele tiden spytter meg i ansiktet. Fikk endelig en bra (93.3%) Exeggcute i dag, og kunne utvikle min første Exeggcutor. Den fikk Bullet seed og Seed bomb.. Vet ikke om den er brukbar overhodet, noen erfaringer med disse angrepene? Ifølge IV Go så er det hvertfall de to desidert dårligste den kan få. Burde vært lagt inn mekanismer i spillet for å endre moveset, f.eks. i form av TMs som på GBA/DS-spillene..

Endret av ~ David ~
Lenke til kommentar

Bullett Seed og Seed Bomb er nok dessverre det aller dårligste movesetet til en Exeggutor, ja. Jeg ville likevel beholdt den, siden man aldri vet når Niantic bestemmer seg for å snu helt om på ting.

Denne siden har en fin oversikt over beste moveset på alle Pokemon: https://thesilphroad.com/catalog

Oversikt over alle moves på hele spillet: https://thesilphroad.com/pokemon-go-moves

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har en 98% gyarados med bite/dragon pulse.

Er min eneste gyarados, og jeg har ikke akkurat flust av candies eller andre karper.

Fôre med dust, eller la vær.

Ta den som buddy og fôr den opp. Finner du et område som ofte har mye Magicarp er det enda bedre.

 

Den er veldig grei å ha til å angripe med. Selv har jeg en angrepsrekke på 6 gyrados, men 2 av dem har twister så de er mindre nyttige, men de slenges inn i gym hvor de blir en stund pga. høy cp.

 

post-18989-0-20769300-1487838702_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Wow, den lineupen var ikke verst.

Hvilken level er du? Mine beste er 3 vaporeons og 1 snorlax. De ligger alle på ~CP2500.

Har også en Jolteon på samme level som vaporeon, men den maxer på cp2100. Spiste likevel gyarados til frokost før nerfen (så lenge du dodget Hydro pump).

Endret av Mr. ve
Lenke til kommentar

Jeg oppdaget en ting som har skjedd etter siste oppdatering: Alle mine besvimte pokemon har blitt helt iorden igjen! Tidligere hadde jeg en hel haug med 0 i HP, altså som var på lista over de som trengte revive, men nå har de gjenoppstått helt uten bruk av revive og div. potion.

Flere som har oppdaget det?

 

Edit: Det er bare de som var sånn før oppdateringen altså.

Endret av Hanne9867
Lenke til kommentar

Noen som sliter med å få pairet pogo+ til mobil? Jeg får det ikke til og ingen forslag jeg har sett på nett, av venner eller pogo+ sin customer service klarer å hjelpe meg. Har en Huawei P9.

Den er ofte vanskelig og jeg må restarte appen eller boote mobilen. Det er også greit å vite at riktig måte å gjøre det på er å klikke på ikonet for Pluss og når den reagerer med "Finding Pokemon GO Plus..." har har du halvannet sekund på klikke på pluss. All klikking på Pluss før og etter dette er bortkastet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...