Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kunne du ha datet meg?


Anbefalte innlegg

Hei. Er skamfull over dette, men jeg har økonomiske vansker etter mitt forrige forhold. Grunnen til dette kan jeg forklare meg på, men vil ikke bli gjenkjent her inne så holder detaljene utenfor. Nå høres jeg nok ut som "luksusfellen" men det er absolutt ikke noe i veien med mitt forbruk eller shopping. Jeg er flink til å styre pengebruken, har faktisk fått beskjed om det fra en økonomisk rådgiver og gjør så godt jeg kan. Men til saken. Kunne du ha datet en som meg? Jeg har datet noen det siste året og har ikke klart å tatt dette opp på noe tidspunkt. Er flau over det. 

Jeg er ellers en snill og oppegående jente, er trofast og har gode verdier. Får ofte kompliment for personlighet og utseende... Vil ha et seriøst og fint forhold. Er ikke selvdestruktiv. Altså, det jeg forsøker å komme frem til er at jeg har utrolig mye fint å gi en partner, men den økonomiske delen gjør at jeg skyver forelskelser bort.

 

Har også et innlegg her: http://forum.kvinneguiden.no/topic/1025275-kunne-du-datet-meg/



Anonymous poster hash: 5a8db...209
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så klart kunne jeg datet deg, men det er ikke sikkert jeg ville gått videre med det...? Du innser vel at hvis du ikke retter opp problemene før du går inn i et nytt forhold, så vil det bare følge deg, år etter år. Ikke vil du være lykkelig med partneren din heller, fordi penger påvirker oss mennesker i stor negativ grad.

Lenke til kommentar

Så klart kunne jeg datet deg, men det er ikke sikkert jeg ville gått videre med det...? Du innser vel at hvis du ikke retter opp problemene før du går inn i et nytt forhold, så vil det bare følge deg, år etter år. Ikke vil du være lykkelig med partneren din heller, fordi penger påvirker oss mennesker i stor negativ grad.

Ja, jeg prøver å rette opp i det og pengeforbruket mitt er ikke av uansvarlig karakter. Men jeg tenker litt sånn på det, at den jeg elsker fortjener bedre og derfor bør jeg ikke finne han. Ts

 

Anonymous poster hash: 5a8db...209

Lenke til kommentar

-Er ikke selvdestruktiv.

-Men jeg tenker litt sånn på det, at den jeg elsker fortjener bedre og derfor bør jeg ikke finne han.

 

 

Error.

 

Til spørmålet ditt så er det vanskelig å si siden vi vet så utrolig lite om deg. De fleste om ikke absolutt alle har noen svin på skogen, svin som nesten alltid kommer frem etter en stund. Og gjeld er ikke et uvanlig svin :)

 

Det finnes noen som vil like deg for akkurat den du er og om du ønsker hjelp med problemene dine (som du tydeligvis har tatt tak i og er klar over med rådgivning osv) så vil han mest trolig være ved din side og støtte deg der også.

 

Jeg garanterer deg at det er mange som vil date deg, og sikkert mange som vil støtte deg etter å ha blitt bedre kjent med deg. Du må bare komme over din egen negative selvfølelse - kanskje den fikk seg en skrape etter forrige forhold men skrapen blir borte med tiden.. Det er bare du som stopper deg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er gift med ei som bruker opp lønna si på Zalando, negler, vipper, hår og tar taxi hjem fra venninner på ukedager.

Tror hun har et sted mellom 5 og 10 tusen i Mastercardgjeld til enhver tid.

 

Passe irriterende når man selv sitter og har kontroll på hver krone som kommer inn og skal brukes den neste halvannen måneden til enhver tid.

 

Har løst dette med et slags kompromiss ved at hun setter over 40% av månedlige utgifter til meg ved hver lønning (siden hun tjener 40% av vår totale inntekt), og jeg sørger for at alt som må betales blir betalt.

 

Hun sløser bort det hun sitter igjen med, jeg sparer i aksjer, fond og innskuddskonto.

 

Ingen killer for et forhold med andre ord, men jeg skal love deg at jeg hadde satt vanvittig pris på at hun plutselig en dag hadde klart å opptre som et voksent menneske når det kommer til penger.

 

For å si det sånn da: Den dagen det eventuelt skulle bli slutt og vi hadde skilt lag, så hadde jeg vært oppriktig bekymret for hvordan det skulle gått med henne.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Man møter et menneske man har god kjemi med, da spiller sånt ingen rolle. Seriøst, jeg hadde bare vært utrolig glad for å møte noen som klaffer, det er utrolig sjeldent man møter mennesker man kan elske så du bør for all del ikke holde deg unna et slikt menneske hvis han dukker opp. Hadde jeg ikke ville date deg mer så hadde det vært fordi andre ting ikke klaffet. 

 

 



Anonymous poster hash: e7813...652
Lenke til kommentar

Så sant du er villig til å ta imot hjelp, og det er konkrete omstendigheter som gjorde at du havnet i uføret, så er det jo ikke "din skyld" eller shoppe-mani som var årsaken, så da er det jo ingen som kan la slikt være noe hinder for et forhold!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du skriver at du har 100 000 i gjeld i kvinneguiden. Det er ingenting. De fleste studenter idag har 200 000+ i gjeld.

Et vellykket forhold er for meg verdt mer enn 100k. Ingen seriøs mann vil droppe deg for 100 000 :)

Endret av N3CZH0C6
Lenke til kommentar

 

Du skriver at du har 100 000 i gjeld i kvinneguiden. Det er ingenting. De fleste studenter idag har 200 000+ i gjeld.

Dog kan det være en viss forskjell på rentesatsene, spesielt dersom dette er et forbrukslån.

 

Likevel.. Det er tydelig at trådstarteren har forstått seg på at hun ikke ønsker gjeld, og lånet kan betales tilbake så snart som mulig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det som er viktig her er om du jobber og har kontroll på gjelda eller om du driter i det og bare lar det suse og gå.

 

Å bli sammen med noen med dårlig økonomi er ikke et smart trekk. Jeg har opplevd å bli sammen med noen som løy om sin situasjon i lang tid. Ikke før vi hadde bodd sammen i over et år kom det frem at hun hadde hundrevis av tusen i gjeld. Inne den tid var jeg jo blitt glad i henne og ungene og naiv som jeg var så prøvde jeg å hjelpe.

 

Den dag i dag sitter jeg med masse gjeld som ikke tilhører meg, et gjeldsbrev som er verdiløst grunnet hennes ikke-eksisterende arbeidsmoral.

 

Heldigvis for min nåværende kone er ikke jeg et svin. Jeg har aldri blandet hennes økonomi inn i denne gjelda og jeg arbeider ekstra mye for at det ikke skal påvirke vår felles økonomi.

 

Jeg ville aldri igjen hatt nok tillit til å godta et menneske uten kontroll på økonomi.

 

Fool me once shame on you.....

 

Anonymous poster hash: 1bc50...0ff

Lenke til kommentar

Kommer jo helt an på intensjonene dine. Ser du etter noen fordi du vil finne kjærligheten, eller fordi du vil finne noen som kan betale gjelda di for deg? Unngå å ende opp i et forhold hvor du blir avhengig av partneren, det blir kjipt for begge parter.

Men så er jo 100.000 i gjeld ingenting om man er singel, uten barn, er mentalt oppegående og har fast jobb. Så lenge du ikke dater for pengenes skyld og forventer å klare deg 100% uten økonomisk hjelp fra den du dater, så syns jeg at absolutt, go for it!

Lenke til kommentar

Var sammen med en dame med 200.000+ i gjeld av typen, "jeg var dum en gang". Hun gjorde det som måtte til for å rette opp i gamle feil, og jeg var like glad i henne som om hun hadde vært millionær.

Det gir jo noen utfordringer i hverdagen av typen skal jeg eller hun betale for ditt og datt, men det er jo bare småtterier.

Lenke til kommentar

Ekte kjærlighet vil si at man aksepterer på tross av "feilene" til den andre.
Kanskje du finner en annen som har samme "problemer" som deg? Og at
dere sammen løser problemene, og samarbeider om en bedre og stabil fremtid?
Ingen er perfekte, du klarer deg fint! Du finner nok en på http://sukker.no/
eller liknende sider hvis du ønsker å date noen online.

Så lykke til videre!

Endret av FinalFantasy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...