Gå til innhold

Netflix kan endelig få støtte for offline-avspilling


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dersom dette skal skje må de nok betale mer til rettighetshaverne. Men på Netflix' egenproduserte innhold, som det jo er ganske mye av etter hvert, burde det være mulig å få det til uten noe annet hinder enn det tekniske (som nok er et lite hinder). Offline-støtte kun på Netflix egenproduserte innhold kunne nok vært en god idé, som ville øke populariteten til disse seriene/filmene.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Offline funksjon er perfekt på hyttetur hvor man har begrenset med "data" å bruke opp. Bruker mye Viaplay sin når jeg er på hytta. Laster ned noen episoder og et par filmer før en hyttetur. Men synd at ikke alt på Viaplay er tilgjengelig offline. Tror jeg fort hadde blitt drept av mamma og pappa hvis jeg hadde brukt opp 30GB på en helg (som skal vare 1 måned). :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Det blir isåfall enkelt og piratkopiere netflix innhold, vis de lar deg laste det ned i mkv eller mp4 osv..

 

Hvorfor i all verden skulle de det? Det vil jo være som om Spotify skulle la deg laste ned .mp3 (eller Vorbis, AAC osv.) filer.

 

Av det jeg har sett av filutforskeren til Android, så er det MP4 filer som blir lastet ned til Viaplay sin Data/OBB mappe (Android non-root), dog de er krypterte og kan ikke spilles av i andre videospillere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...