Gå til innhold

[Løst] CUDA for NVIDIA GeForce GTX 780, installerer seg ikke i Adobe Premiere CC 5.5


Anbefalte innlegg

Det har vært mange diskusjoner med hensikten med CUDA kort, hovedsaklig i spill sammenheng. Jeg har ikke CUDA erfaringer som installert for spill, men for videoredigering er det himmel og hav forskjell for rendering, med og uten CUDA.

 

Så langt er det ok med CUDA støttet kort, men jeg sliter med å få Adobe CC 5.5 til å erkjenne at jeg har et Mercury playback Engine installer.

 

Hva jeg har gjort? NVIDIE GeForce Experience har hentet siste driver versjon for kortet. Sjekket i NVIDIA kontrollpanel: Under Behandle 3D-instillinger>>under fanen Globale instillinger, CUDA-GPUER er satt til Alle, NVIDIA GeForce GTX 780 er avkrysset. Under fanen til høyre for Globale instillinger, >>Programvare instillinger, under CUDA GPUer har jeg benyttet både valget Bruk globale innstillinger og Bruk disse GPUer, samme resultat i Premiere under Sequencer, >>Playback Settings, under Aspect Ratio Conversion, her får jeg bare opp Hardware (if supported). Her skulle da Mercury Engine kommet opp, hvor en kan velge CUDA GPU accelerator for enten software eller hardware. Det ene valget er som jeg harforstått det, for playback (Software), mens rendering velger man hardware. Og, i filen cuda_supported_cards.txt, har jeg selvsagt måtte legge til skjerm kortet sit nav skrevet nøyaktig slik det gjenfinnes av programmet TechPowerUp GPU-Z. 

 

Hva er det jeg ikke har sjekket/gjør feil her? CUDA hadde jeg i en tidligere WIN7-64 bits installasjon oppe å kjørete ok, så hva bør jeg nå sjekke opp.   

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det miljøet der tror jeg nok har ganske mye større sannsylighet for å ha vært borti din komplekse problemstilling enn de som henger her. De diskuterer transcoding på doom9 også. Evt kan du jo ta opp problemstillingen din med supporten til nVidia og/eller Adobe

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...