Gå til innhold

Arsenal - Chelsea, søndag 24.01 klokken 17:00


Anbefalte innlegg

2015/2016 - Premier League - Serierunde 23

____________________________________________________________________________________________________________________________

post-228041-0-62499800-1453566811_thumb.pngpost-228041-0-30162000-1453566816_thumb.png

Emirates, London

24.01 Kl: 17:00

TV2 Premium/Sky Sports 1

Dommer: Mark Clattenburg

 

London-rivalene møtes til storkamp i den 23. serierunden på The Emirates for sesongens tredje møte, og det blir det andre i ligaen. Chelsea vant det første oppgjøret i ligaen 2-0 etter mål av Zouma og Hazard. Begge lag ønsker nok å ha fokus på det sportslige denne gangen i stedet for det som skjedde uten ball mellom Diego Costa og Gabriel sist. Dommer Mark Clattenburg må nok legge lista lavt og slå ned usportslige ting før begeret renner over. Arsenal-fans må nok sies å være henrykt over at Mike Dean ikke dømmer denne. Chelsea-fansen (og enkelte spillere) har derimot ikke et spesielt godt forhold til kampens dommer.Skal sies at Clattenburg muligens er den beste dommeren i England og blant de beste i verden. Dette blir ifølge denne det 187. møtet mellom klubbene der Chelsea har vunnet 60, Arsenal har vunnet 72 og 54 har endt i uavgjort. 

 


 


Arsenal

 

Arsenal stiller relativt frisk til å være Arsenal i januar, og har kun Wilshere, Le Coq, Cazorla og Welbeck ute med skader. Tomáš Rosický spiller neppe da han har spilt u21 kamp, kun to dager før møtet med Chelsea. En stor boost er at Alexis Sánchez skal være klar og kommer nok trolig til å starte. Özil er også tilbake etter en liten skade. 

 

Dette medfører da et par dilemmaer for Wenger, da særlig hvem som skal spille på motsatt kant. Aktuelle kandidater er Theo Walcott, Joel Campbell, Oxlade-Chamberlain og det som kanskje kan virke litt overraskende i Aaron Ramsey. I så fall vil da Flamini og El Nenny spille sammen på midten. Personlig tror jeg Wenger starter med Walcott på venstrekant og Flamini og Ramsey i midten. Kanskje Wenger kjører Walcott på spiss og Campbell på kant - hvem vet, mulighetene er uendelige og det er viktig at Wenger treffer med lagoppstillingen. 


 

Lagoppstilling:

 


Čech

Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal


Flamini, Ramsey


Campbell, Özil, Walcott


Giroud 



 

Chelsea:

Chelsea har et par spørsmålstegn før kampen, i Hazard og Diego Costa, men begge forventes å bli klare og være involvert. Det gjenstår å se om de starter på benken eller om de får starte.Falcao er skadet, men ellers er troppen skadefri. Hvordan Guus komponerer laget blir spennende å se, og hvem som starter sammen med Terry og hvem som starter på midtbanen blir de to store spørsmålstegnene (se bort i fra Costa og Hazard sine skader). Trolig blir Zouma å se i midtforsvaret, og Mikel og Fábregas på midten med Matić på benken

 

Lagoppstilling: 

Courtois

Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta

Mikel, Matić, 

Willian, Fábregas, Oscar

Diego Costa 

 



____________________________________________________________________________________________________________________________

Endret av Corporal Jenkinson
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alexis på benken. Flamini starter. Özil tilbake. Giroud spiller tross skade.

 

Matic og Fabregas mot Ramsey og Flamini blir walkover, desverre. Samme midtbane ble dominert av langt svakere midtbane hos Pool.

Får håpe ramsey klarer å holde seg litt i posisjon idag. Mot Liverpool stormet han fremover hele jævla tiden og dermed ble flamini alene i ett enormt rom.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...